۱۷ بهمن ۱۳۹۹، ۳:۴۱

در نخستین سخنرانی خود با محور سیاست خارجی؛

بایدن خروج نظامیان آمریکا از آلمان را متوقف کرد

بایدن خروج نظامیان آمریکا از آلمان را متوقف کرد

رئیس جمهور ایالات متحده اعلام کرد که این کشور خروج برنامه ریزی شده نیروهای نظامی آمریکا از خاک آلمان را متوقف می‌کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، «جو بایدن» رئیس جمهور جدید ایالات متحده روز پنج شنبه اعلام کرد که این کشور خروج برنامه‌ریزی شده نظامیان آمریکا از آلمان را متوقف می‌کند.

«جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی ایالات متحده نیز پیش از این به خبرنگاران گفته بود که بایدن قرار است در نخستین سخنرانی خود پیرامون سیاست خارجی آمریکا خبر توقف نقل و انتقال نیروهای نظامی آمریکا از خاک آلمان و همچنین عدم پشتیبانی این کشور از عملیات‌های تهاجمی ائتلاف سعودی در یمن را اعلام کند.

بایدن در نخستین سخنرانی پیرامون محورهای سیاست خارجی دولت خود گفت: «وزیر دفاع [لوید] آستین مسئولیت بازنگری در وضعیت قرارگیری نیروهای نظامی آمریکا در سطح جهان را برعهده دارد، بنابراین موقعیت ارتش ما به طور مناسبی با سیاست خارجی و اولویت‌های امنیت ملی ما همسو است… در حالی که این بازنگری در دست انجام است، ما هرگونه خروج برنامه‌ریزی‌شده نیروهای نظامی آمریکا از آلمان را متوقف می‌کنیم».

گفتنی است که در ژوئیه گذشته «مارک اسپر» وزیر دفاع وقت ایالات متحده طرح‌هایی برای کاهش ۱۲ هزار نفری نظامیان آمریکا در خاک آلمان ارائه کرد. اکثریت این نیروها- حدود ۶۴۰۰ نیرو- به آمریکا بازخواهند گشت، در حالی که حدود ۵۶۰۰ نیروی نظامی در اروپا می‌مانند و در بلژیک و ایتالیا مستقر می‌شوند.

بدین ترتیب، این طرح شمار نظامیان آمریکایی مستقر در آلمان را از ۳۶،۰۰۰ نیرو به ۲۴،۰۰۰ نیرو کاهش می‌دهد.

در دسامبر ۲۰۲۰، «هایکو ماس» وزیر خارجه آلمان اعلام کرد که برلین در انجام تعهدات خود در زمینه میزبانی نیروهای نظامی آمریکا در خاک آلمان متعهد است و خاطرنشان کرد که هنوز هیچ اطلاعاتی درباره طرح‌های گفته شده برای خروج نیروهای آمریکا از این کشور ندارد.

گفتنی است که آلمان برای ایالات متحده از اهمیت راهبردی بالایی برخوردار است. بزرگترین پایگاه نظامی برون مرزی آمریکا در غرب آلمان و در مجاورت مرز چکسلواکی قرار دارد. سایر پایگاه‌های مهم نظامی آمریکا در جهان عبارتند از: پایگاه هوایی «رامشتاین» (پایگاه لجستیکی برای عملیات‌های نظامی آمریکا در خاورمیانه) و پایگاه نظامی «گاریسون اشتوتگارت» (که عملیات‌های نظامی آمریکا در قاره آفریقا را هماهنگ می‌کند).

کد خبر 5139272

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • علی IR ۱۱:۱۹ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۷
      0 0
      دولت جدید آمریکا خواهان تقویت چندجانبه گرایی در روابط بین الملل است، همچنین قصد دارد با بازگشت آمریکا به تعهدات بین المللی خود از جمله تامین امنیت آلمان و احیای برجام تضعیف اعتبار آمریکا در روابط بین الملل را ترمیم کند و بار دیگر روابط با متحدین خود را تقویت کند که منجربه تقویت لیبرالیسم جهانی میشود