۱۷ تیر ۱۳۸۶، ۱۲:۵۱

مسلمانان بریتانیا با باورهای نادرست نسبت به اسلام مبارزه می‌کنند

مسلمانان بریتانیایی از تمام اقشار جامعه این هفته در آستانه دومین حملات انفجاری لندن و بمبگذاریهای ناموفق لندن و گلاسگو ستاد رسانه‌ای گسترده ای تشکیل دادند تا از دین خود در مقابل باورهای نادرست محافظت کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از منابع اینترنتی، آگهی تبلیغاتی ستاد رسانه ای تازه مسلمانان بریتانیا اعلام کرده است: اتحاد جامعه باید حفظ شده و نباید بگذاریم تفرقه میان ما به وجود آید. ما دوست، همسایه ، همکار بوده و در این کشور در کنار یکدیگر زندگی می کنیم.

این ستاد با شعار " به نام ما اقدام نکنید" با یک صفحه کامل آگهی در روزنامه آغاز شده است تا محکومیت حملات تروریستی ناکام مانده از سوی جامعه مسلمانان را مورد تأکید قرار دهد و هرگونه حمله به نام اسلام را تکذیب کند. این پیام همچنین به واسطه اتوبوسهای لندن، به بیل بوردهای شهری منتقل خواهد شد. بخشی از پیام این ستاد نیز بر سهم مثبت مسلمانان در بریتانیا متمرکز شده است.

پایگاه اسلام صلح است (www.islamispeace.org.uk) از سوی برگزار کنندگان این ستاد با هدف آگاهی رسانی درباره تاریخ و فلسفه اسلام راه اندازی شده است. این پایگاه با بخشی از آیه 32 سوره مائده که می فرماید: "هر کس، انسانى را بدون ارتکاب قتل یا فساد در روى زمین بکشد، چنان است که گویى همه انسانها را کشته؛ و هر کس، انسانى را از مرگ رهایى بخشد، چنان است که گویى همه مردم را زنده کرده است." آغاز شده است.

برگزارکنندگان و اعضای این ستاد طرحهایی را برای برگزاری نمایشگاه های دائم و تعاملی درباره دین اسلام در نظر دارند.

انجمن مسلمانان محافظه کار، انجمن امداد اسلامی، انجمن اسلامی بریتانیا، انجمن پزشکان و دندانپزشکان مسلمان از جمله اعضای این ستاد رسانه ای محسوب می شوند.

اقلیت مسلمان بریتانیا که حدود 2 میلیون نفر ارزیابی می شوند پس از حملات انفجاری سیستم حمل و نقل لندن نسبت به تبعیض نژادی و دینی اعتراض کرده و تأکید می کنند که سیاستهای دولت برای مبارزه با تروریسم تأثیر نامطلوبی بر وضعیت زندگی آنها گذاشته است.

طی نظر سنجی که چند هفته پس از حملات تروریستی لندن صورت گرفت مشخص شد که یک نفر از هر پنج نفر با خصومت و حملات نژادپرستانه مواجهه شده اند.

این در شرایطی است که افراد، سازمانهای و گروههای پوششی مسلمانان دربریتانیا تاکنون به کرات ستادهای مختلفی را برای رفع باورهای نادرست درباره دین تشکیل داده اند تا به غیرمسلمانان این جامعه تفهیم کنند که اسلام نسبت با افراط گرایی ندارد؛ اما در این میان تاکنون گزارشی از تأثیر و به نتیجه رسیدن عملکرد فعالیتهای آنها منتشر نشده است.

کد خبر 514152

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha