احمد رمضانی در حاشیه افتتاح این دستگاهها به خبرنگار مهر گفت، دستگاه جدید اکسیژن ساز بیمارستان امام خمینی آمل با ظرفیت ۶۳۶ لیتر اکسیژن دهی در دقیقه وبا خلوص ۹۳ درصد به ظرفیت دستگاههای قبلی اکسیژن ساز این بیمارستان اضافه و نصب شد.
وی افزود: برای نصب و راه اندازی این دستگاه که با پیگیریهای جدید نماینده مردم آمل درمجلس شورای اسلامی رقم خورد، حدود ۳ میلیارد تومان هزینه شد.
رئیس شبکه بهداشت ودرمان آمل تصریح کرد، که همزمان با شیوع بیماری کرونا در پیک اول ودوم کمبود دستگاههای اکسیژن ساز در شهرستان آمل به شدت احساس شده بود که با پیگیریهای انجام شده درسطح ملی، دستگاههای اکسیژن ساز به صورت ضربتی برای بیمارستانهای آمل ازجمله امام رضا و امام علی (ع) تامین شده و نصب شد.
رمضانی اضافه کرد، که متأسفانه درگذشته ودراوج گیری بیماری کرونا و روند افزایشی پذیرش بیماران، بیمارستانهای آمل با مشکل کمبود دستگاههای اکسیژه ساز مواجه بودند، که به تدریج با خرید وتجهیز این دستگاه، درحال حاضر مشکلات ناشی ازکمبود دستگاههای اکسیژن ساز دربیمارستان های آمل به طور کامل برطرف شده است.
رئیس شبکه بهداشت ودرمان آمل همچنین از خرید دو دستگاه پیشرفته سی تی اسکن در راستای تکمیل امکانات مورد نیاز شهرستان برای پیشگیری از بیماری کرونا درسطح بیمارستانهای آمل خبر داد وگفت، خوشبختانه دستگاه فوق پیشرفته سی تی اسکن بیمارستان ۱۷ شهریورهفته گذشته نصب وراه اندازی شد و دستگاه سی تی اسکن بیمارستان امام علی آمل نیز حداقل تا هفته آینده نصب وراه اندازی خواهد شد.
شهرستان ۴۱۰ هزارنفری آمل دارای حدود هزارتخت بیمارستانی است.
نظر شما