به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا کاظمی اظهار کرد: کانونهای فرهنگی تربیتی مهم ترین و راهبردی ترین مرکز توسعه و ترویج فعالیتهای فرهنگی، هنری و اجتماعی هستند که ظرفیتهای ارزشمندی در زمینه غنی سازی اوقات فراغت دانشآموزان و شناخت خود دانشآموزان توسط خودشان دارد.
وی افزود: باید کانونها مرکز ظهور و بروز تمام پدیدهها و رخدادهای فرهنگی هنری باشد یک کانون باید کار تمام مدارس را انجام دهد. در این راستا اتفاقات خوبی نیز در کانون ها رقم خورده و نشان دادیم کانونها ظرفیت بالایی برای تدوین برنامههای ملی دارند.
کاظمی ادامه داد: کانون انقلاب امسال شکل گرفت و انشالله با مدیریت اداره کل فرهنگی هنری، اردوها و فضاهای پرورشی این کار ادامه پیدا میکند چراکه میتوان از ظرفیت این بخش برای ارائه کارها در سطح کشور استفاده کرد چون ظرفیت خوب تربیتی را به نظام تعلیم و تربیت اضافه میکند.
وی با بیان اینکه با افزایش ظرفیت کانونها آسیبهای اجتماعی را کاهش میدهیم افزود: هرچه زمینه شکوفایی استعدادهای بچهها را فراهم کنیم از بیکاری کم کرده ایم لذا یکی از سیاستها و محوری ترین آنان فعال سازی کانونهای تربیتی با مشارکت پذیری دانشآموزان و فرهنگیان است ما معلمان توانمند و هنرمند داریم که باید از ظرفیت آنان استفاده کنیم.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر فعال سازی کانونها با سبدهای متنوعی از فعالیتها؛ افزود: برای ایجاد زمینه حضور دانشآموزان با ذائقههای متفاوتی روبرو هستیم که باید برای هریک تدبیری شود و سبدهای متنوعی را از فعالیتها متناسب با ذائقههای دانشآموزان در یک ویترین جذاب تعریف کنیم.
وی افزود: در کانونها ۲۲ انجمن شکل گرفته است که هر یک دارای فعالیت و محتوای مشخص هستند و کانون انقلاب با ترکیبی از سیاست گذاری، برنامه ریزی، تولید و تدوین شد که باید با آسیب شناسی این فرایند را به صورت هفتگی ادامه دهیم.
نظر شما