۲ اسفند ۱۳۹۹، ۱۴:۵۰

مدیرکل بودجه وزارت آموزش و پرورش:

۵۰درصد ردیف های بودجه آموزش و پرورش تخصیص یافت

۵۰درصد ردیف های بودجه آموزش و پرورش تخصیص یافت

ارومیه - مدیرکل بودجه وزارت آموزش و پرورش گفت: امسال تاکنون تمام ردیف های بودجه آموزش و پرورش بیش از ۵۰ درصد تخصیص و توزیع یافته است.

به گزارش خبرنگار مهر، سعید غلامزاده عسکری ظهر شنبه در جلسه بررسی مسائل و مشکلات آموزش و پرورش شهرستان‌های پیرانشهر و سردشت با بیان اینکه سال گذشته میانگین اختصاص بودجه ۳۲ درصد بود، افزود: در صورت تصویب در مجلس شورای اسلامی برای سال آینده بودجه آموزش و پرورش ۷۲ درصد افزایش می‌یابد که بی سابقه است.

وی با بیان اینکه این وزارت مسئولیت ۹۷۵ هزار فرهنگی و ۱۴ میلیون و ۷۰۰ هزار دانش آموز را بر عهده دارد، اضافه کرد: قریب به ۹۷ درصد بودجه آموزش و پرورش صرف حقوق کارکنان می‌شود که سال بعد سهم سایر از ۳ درصد تا ۷ درصد افزایش می‌یابد.

غلامزاده عسکری با بیان اینکه برای دستگاهی به این عظمت تنها سه درصد برای سایر هزینه به هیچ وجه مناسب نیست و این عدد باید حداقل تا ۱۳ درصد افزایش یابد، گفت: امسال برای اولین بار شاهد اختصاص ۲۷ میلیارد تومان سرانه عشایری پس از چهل سال بودیم که تا کنون ۱۷ میلیارد تومان توزیع شده است.

وی افزود: چهار استان محروم از نظر آموزش و پرورش شامل استان‌های سیستان و بلوچستان، آذربایجان غربی، جنوب کرمان و هرمزگان هستند که در تخصیص بودجه بر اساس شاخص ضریب محرومیت نسبت به این چهار استان نگاه ویژه اعمال شد.

افزون بر ۴۲ میلیاردریال برای تجهیز هنرستان‌های آذربایجان غربی هزینه شده است

مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی نیز در این نشست با بیان اینکه بیش از ۴۲ میلیارد ریال برای تجهیز هنرستان‌های استان هزینه شده است، گفت: در شهرستان پیرانشهر در تأمین تجهیزات هنرستانی مشکلی وجود ندارد ولی کمبود سرانه فضای آموزشی و هنرستانی یکی از مسائل مهمی است که باید پیگیری شود.

مهین منافی ادامه داد: پیرانشهر نیازمند ۲ هنرستان است و برای این موضوع نیازمند همکاری خیران محلی و ملی در کنار تلاش‌های دستگاه‌های دولتی هستیم.

مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی بیان کرد: شهرستان‌های سردشت و پیرانشهر امسال اعتبارات خوبی برای مدارس شبانه روزی خوی با مساعدت آموزش و پرورش و استاندار آذربایجان غربی از محل اعتبارات مناطق محروم دریافت کردند.

وی اضافه کرد: شرایط جغرافیایی شهرهای سردشت و پیرانشهر به گونه ایست که معلمان فعال در این نواحی و مناطق امکان تردد مرتب به شهر را ندارند و باید مهرماه که در روستاها حاضر می‌شوند تا اردیبهشت ماه در مدرسه مورد نظر حضور داشته باشند و این بیانگر پراکندگی روستاها و صعب العبور بودن مناطق است.

کد خبر 5151747

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha