به گزارش خبرنگار مهر، هفته بیست و هفتم رقابتهای لیگ برتر والیبال شاهد کتک کاری و رفتار غیر اخلاقی ملی پوش تیم والیبال شهرداری ارومیه بود. پوریا یلی، پشت خط زن ارومیه در دیدار مقابل شهرداری ورامین پس از استفاده از الفاظ رکیک علیه داور به فیلمبردار حمله و او را مورد ضرب و شتم قرار داد. رفتاری که به سرعت در فضای مجازی منتشر شد و نوجوانان و جوانان زیادی شاهد رفتار غیر ورزشی و غیر اخلاقی ملی پوش والیبال کشور بودند.
کمیته انضباطی فدراسیون در ابتدا پوریا یلی را دو جلسه محروم کرد اما در هفته بیست و نهم پوریا یلی در حالی که باید دوران محرومیت خود را طی میکرد به یکباره در زمین حاضر و برای تیمش بازی کرد! حضور یلی در زمین بازی سوالات و شائبههای زیادی در اذهان عمومی ایجاد کرده است چرا که رای کمیته استیناف و بخشودگی محرومیت او در سایت رسمی فدراسیون اطلاع رسانی نشده است و حتی تیم سپاهان، حریف شهرداری ارومیه در بازی هفته بیست و نهم با حضور یلی در زمین غافلگیر شد که در نهایت با واکنش تند رحمان محمدی راد، سرمربی تیم سپاهان علیه فدراسیون والیبال همراه شد.
ابراهیم وطن پرست در گفت و گو با خبرنگار مهر، درباره حواشی و بی اخلاقیهای رخ داده در لیگ برتر والیبال گفت: ورزش بدون حاشیه نیست همیشه حواشیها وجود دارد گاهی برخی از این حواشیها باعث جذابیت ورزش میشود و همه علاقه مند به پیگیری آن میباشند. اما گاهی برخی از این حواشیها منجر به بی اخلاقی است و این قابل قبول نیست و محیط ورزش آن را نمیپذیرد.
پیشکسوت والیبال تاکید کرد: البته این نکته را باید در نظر گرفت گاهی با افزایش حساسیت رقابتها و نزدیکی به مراحل پایانی رقابت، حساسیت بیشتر میشود و در نتیجه عامل به وجود آمدن حواشی است و بسیار تاثیرگذار میباشد اما مطلب مهم این است که حواشی والیبال کمی بیشتر از حد معمول است و گاهی از کنترل مدیریت فنی تیمها و سرمربیان خارج میشود.
وی ادامه داد: اینها قابل قبول نیست، آیین نامه انضباطی فدراسیون باید به موقع و قاطع ورود کند و احکام اجرا شود که این بسیار میتواند بازدارنده باشد. یکسری از بی اخلاقیها ممکن است در نتیجه کار فردی بازیکن باشد و حکم کمیته انضباطی برای او اجرا میشود اما در حقیقت باشگاه متضرر خواهد شد.
وطن پرست اظهار داشت: بازیکن ممکن است از روی جوانی و نادانی کاری را انجام دهد که مشمول حکم آیین نامه انضباطی شود. اما در حقیقت باشگاه متضرر میشود. باشگاه سرمایه گذار است و اگر سرمایه گذاران نباشند چرخ لیگ نمی چرخد. کار ظریف و حساسی است که کمیته انضباطی بخواهد «مَر» قانون را انجام دهد بلکه روح قانون را اجرا کند. یعنی روی مسائل فرهنگی بیشتر کار شود که البته این در حیطه وظایف باشگاهها میباشد البته همه باشگاهها اسم فرهنگی، ورزشی را با خود یدک می کشند اما در عمل بیشتر به بعد ورزشی اهمیت میدهند.
پیشکسوت والیبال در پایان درباره مرحله پلی آف لیگ برتر والیبال گفت: اگر هشت تیم حاضر در مرحله پلی آف را بررسی کنیم متوجه خواهیم شد که ۶ تیم اول با اختلاف یک یا دو باخت در جایگاههای خود قرار گرفتهاند و این نشان از نزدیکی مسابقات میدهد و نمیتوان قهرمان را پیش بینی کرد. امسال پلی آف قابل پیش بینی نیست باید منتظر بمانیم عملکرد تیمها را شاهد باشیم پس از پایان هفته اول شاید عیار تیمها دستمان بیاید.
نظر شما