۱۰ اسفند ۱۳۹۹، ۱۱:۴۰

در جلسه امروز شورای شهر؛

۴۲ تبصره بودجه ۱۴۰۰ شهرداری بررسی می شود

 ۴۲ تبصره بودجه ۱۴۰۰ شهرداری بررسی می شود

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران در جریان بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۰ شهرداری تهران گفت: بر خلاف سنوات قبل تبصره بازی وجود ندارد و قدم مهمی در جهت تکمیل اصل شفافیت است.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن رسولی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران در جلسه امروز شورای شهر که به موضوع بررسی و تصویب بودجه ۱۴۰۰ شهرداری پرداخته می‌شود با اشاره به اینکه براساس برنامه زمانبندی بودجه ۱۴۰۰ با ۳ روز تاخیر به بحث تبصره‌ها که بخش دوم بودجه هست می‌پردازیم. گفت: لایحه شهردار سرجمع درآمد هزینه‌ها برای سال ۱۴۰۰، ۴۹ هزار ۹۶۰ پیشنهاد داده بودند که به ۴۸ هزار ۸۸۰ تومان کاهش یافت.

وی ادامه داد: تبصره‌هایی که پیشنهاد شده ۳۳ مورد بوده و طی این مدت ۲۰۰ پیشنهاد از سوی اعضا و کمیسیون‌ها دریافت کرده‌ایم و از این پیشنهادها حدود ۶۵ مورد رای نیاورده و مابقی یا در بطن تبصره‌ها اضافه شده است.

رسولی با اشاره به اینکه امروز به بررسی ۴۲ تبصره پرداخته می‌شود، اظهار داشت: در بودجه امسال بر حسب تغییر مدل تمامی بار بودجه‌ای تبصره‌ها به ردیف‌های مرتبط با شهرداری انتقال یافته و بر خلاف سنوات قبل تبصره بازی وجود ندارد و قدم مهمی در جهت تکمیل اصل شفافیت است.

وی ابراز داشت: پروژه‌های کوچک مقیاس توسعه محلی مدنظر قرار گرفته و ۲ هزار ۲۷۴ میلیارد برای تکمیل پروژه‌ها شهردار پیشنهاد داده و با پیشنهاد سالاری هزار میلیارد دیگر هم به این مبلغ افزوده شد و در نهایت ۳ هزار ۲۷۴ میلیارد تامین اعتبار شد.

رسولی گفت: کارکنان قراردادی و پیمانکاری دو شرکت شهربان و حریم بان متقاضی تبدیل شدن شرایطشان به نیروی شرکتی شده‌اند، که گفتیم در تلاشیم در بودجه سال ۱۴۰۰ در ردیف‌هایی که در تامین هزینه‌های کارهای حجمی به گونه‌ای تامین منابع کنیم که مزایای ثابت در دو شرکت که حدود ۴ هزار نفر هستند با سایر نیروهای پیمانکاری خدمات شهری یکسان باشد تا به رفع تبعیض کمک کرده باشیم. اما تبدیل وضعیت این ۴ هزار نفر در کنار ۷۰ هزار نیروی پیمانکاری در توان شورای شهر و شهرداری نیست.

وی گفت: از میان ۲۰۰ پیشنهاد دریافت شده در کمیسیون تصویب شد در جلسه امروز قابل طرح است و پیشنهاد من این است که از تبصره شروع کنید.

هاشمی گفت: بنابراین کلیات تبصره‌های موجود را رای گیری می‌گذاریم. کلیات ۴۱ تبصره به رای گذاشته شد. و با ۱۶ موافق به تصویب رسید.

امانی خواندن یک به یک تبصره‌ها را زمانبر خواند و فراهانی پیشنهاد داد: تبصره‌ها بر روی برد به نمایش داده شود و اگر کسی نظری دارد اعلام کند.

حجت نظری با اشاره به اینکه هر سال تک تک تبصره‌ها به صورت مجزا بررسی می شده است، گفت: این اولین بار بود کلیات تبصره‌ها را رای گیری کرده‌ایم و هر طرحی مثل روال قبل امکان پیشنهاد حذف دارد.

رسولی گفت: طبق قانون شوراها در هنگام بررسی طرح‌ها و لوایح در مورد ماده جداگانه رای گیری می‌شود. اما روخوانی معنا ندارد ما باید به روح و محتوا رای بدهیم.

سالاری استدلال رسولی اشاره کرده و گفت: مگر در طرح‌ها و لوایح یک به یک تبصره‌ها خوانده نمی‌شود؟ تبصره‌های بودجه به گونه‌ای است که هر تبصره چطور بررسی شده و چه تبصره‌هایی در کمیسیون تلفیق اضافه یا حذف شده و در راستای شفافیت باید در صحن خوانده شود. نیاز نیست تمام صفحات خوانده شود.

رئیس شورای شهر در نهایت قرائت کامل تبصره‌ها را به رای گذاشت و اما با ۵ موافق به تصویب نرسید. تبصره‌ها بر بروی نمایشگر به نمایش گذاشته شد.

آروین درباره ردیف درآمدی برج میلاد گفت: تا زمان محدودیت‌های کرونایی اولویت‌های هزینه کرد با هزینه‌های نگه داری است و سهم شهرداری در این تبصره اولویت ندارد. اما هاشمی گفت: شما در حال حاضر نمی‌توانید به تبصره‌ها پیشنهادی را اضافه کنید.

نظری هم پیشنهاد حذف جز داشت که از نظر رئیس شورای شهر غیرقابل قبول خواند. اعضا ۱۴ موافق به حذف جز رای دادند.

جوادی یگانه معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری تهران در خصوص پیشنهاد آروین گفت: درآمد برج میلاد را حدود ۱۰ میلیارد بیان کرد که هزینه‌های آن در این مدت ۸ میلیارد بوده است، اگر قرار باشد جبران هزینه به عنوان درآمد برج حساب شود کفاف هزینه‌ها را نمی‌دهد و اگر تصریح شود جبران هزینه ربطی به هزینه‌های برج ندارد کمک کننده است، چون در شرایط کرونایی براساس این برنامه برج باید ۳۰۰ میلیارد درآمد داشته باشد که غیرممکن است.

وی گفت: پیشنهاد ما این است که ردیف جبران هزینه موجود باشد تا حقوق کارمندان برج را بدهیم.

رسولی پیشنهاد جوادی یگانه را به دلیل بسته شدن ردیف‌های درآمدی قابل طرح نداست و گفت: در بودجه سنوات قبل ردیفی تحت عنوان درآمد و هزینه نداشتیم و امسال در راستای شفافیت قرار داده شده است.

وی تفاوت برج با سازمان ورزش و دیگر بخش‌های شهرداری را این دانست که دیگر بخش‌ها دارای ردیف درآمد هزینه‌ای بودند و برج میلاد نبوده است.
درنهایت پیشنهاد آروین با ۱۷ رای موافق به تصویب رسید.

کد خبر 5158035

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha