محمدصادق مفتح در گفتگو با مهر افزود: اعتقاد وزارت بازرگانی بر این است که خروج سیمان از سبد حمایتی به نفع صنعت و کلیه بخش های اقتصادی کشور است. ضمن اینکه این تصمیم موجب شکوفایی صنعت و حضور قوی و فعال تر ایران در بازارکشورهای همسایه می شود.
وی تصریح کرد: برهمین اساس، وزارت بازرگانی مدافع خروج سیمان است اما دولت نیز در قبال خروج این محصول از چترحمایتی خود، مسئولیت دارد چراکه مطلوب بودن صادرات، اشتغال و تولید ملی به عنوان راههای شکوفایی اقتصاد کشور، سبب ارتقاء رفاه مردم می شود. بنابراین، اگر تولید و صادرات محصولی منجر به کاهش رفاه مردم باشد، قطعا مورد مخالفت دولت است.
مفتح گفت: در راستای خروج سیمان از سبد حمایتی خواسته وزارت بازرگانی این است که تولیدکنندگان این محصول، تضمینهای لازم را به دولت بدهند تا دولت مطمئن شود خروج این محصول، بازار داخلی را متضرر نمی کند چراکه در غیراین صورت، هیچیک ازآحاد ملت خواستار تحت فشار قرارگرفتن اقشار ضعیف به بهانه توسعه صادرات نیستند.
معاون توسعه بازرگانی داخلی وزارت بازرگانی موافقت این وزارتخانه را مشروط به کسب اطمینان از آرام بودن بازار داخلی دانست و گفت: یک سوی این کسب اطمینان، در حجم تولید است که با توجه به پروژه های جدید و طرحهای توسعه که برخی از آنها افتتاح و برخی دیگر طبق برنامه افتتاح می شود، اطمینان حاصل شود.
وی اظهار داشت: تصور ما این است که در سال 86 به این نقطه از تولید دست خواهیم یافت و علاوه بر تامین نیاز داخلی، می توان بازار منطقه را تامین کرد.
نظر شما