غلامرضا دهقانی در گفتوگو با خبرنگار مهر با اشاره به توسعه اقتصاد دیجیتال به ویژه در شرایط کرونا اظهار داشت: اقتصاد دیجیتال یکی از حوزههایی بود که در شرایط کرونا جهش بسیار خوبی داشت سبب شد که مردم مسئولان آگاهی بیشتری نسبت به آن پیدا کنند.
وی ادامه داد: شغلهای بسیار زیادی در حوزه استارت آپها و دیجیتال مارکتینگ ایجاد شده که در حال حاضر نیز درخواستهای بسیاری برای برگزاری دورههای آموزشی داشتیم، زیرا کارشناسان و فعالان این حوزه بسیار کم هستند و این شکاف بزرگی در این حوزه بود.
توسعه اقتصاد دیجیتال میتواند در راستای اقتصاد مقاومتی قرار بگیرد
این کارشناس اقتصاد دیجیتال و تجارت الکترونیک بیان داشت: توسعه اقتصاد دیجیتال میتواند در راستای اقتصاد مقاومتی هم قرار بگیرد، البته به صورتی که موانع دولتی بر سر این راه برداشته شود و برنامهریزی و طراحیهای مختلفی در این حوزه و همراستا با اقتصاد کشور شکل گیرد.
وی تصریح کرد: اگر بخواهیم در ورژن داخلی قرار گیرد نیاز به اقداماتی با برنامهریزیهای مدیریتی دارد، برای نمونه با فیلتر تلگرام شغلهای بسیاری از بین رفت و میتوانیم به راحتی آن را برگردانیم، در واقع موانع باید از سوی دولت برداشته شود، قیمت هزینه اینترنت کاهش پیدا کند تا سرعت و شتاب در این حوزه را بالا برد.
اقتصاد دیجیتال تنها به رفع نیازهای توسعه فناوری و ارتباطی خلاصه نمیشود
دهقانی با اشاره به اینکه بهبود شرایط اقتصاد دیجیتال تنها به رفع نیازهای توسعه فناوری و ارتباطی خلاصه نمیشود، گفت: توسعه زیرساختهای فناوری و ارتباطی یکی از این نیازهاست اما زیرساختهای دیگری از جمله آموزش، فرهنگسازی، در بعد امنیتی و اجتماعی نیز وجود دارد که در حال حاضر هیچ مرجع امنیتی برای فیشینگ اینترنتی نداریم.
وی افزود: همچنین زیرساخت حقوقی، مالیات الکترونیکی، بیمه الکترونیکی و … تا کنون مطرح و پرداخته نشده در صورتی که در دنیا این موارد جز زیرساختها حساب میشود.
نظر شما