به گزارش خبرنگار مهر، خلیل آقاجانلو ظهر سه شنبه در نشست خبری با خبرنگاران با بیان اینکه حوزه اختیارات منابع طبیعی، در اراضی ملی است، گفت: هفته منابع طبیعی فرصت مغتنمی است تا بیشتر به اهمیت حفظ و صیانت از منابع طبیعی و درختان پرداخته شود.
وی به احیا و بازسازی معادن در استان زنجان اشاره کرد و گفت: یکی از برنامههای اداره کل احیاء و بازسازی معادن میباشد و در صدد هستیم تا این طرح در معادنی که ظرفیت احیاء و بازسازی را دارند اجرا شود.
آقاجانلو با اشاره به وضعیت چمن تاریخی سلطانیه افزود: به دلیل چاههای آبی که در آن منطقه زده شده و همچنین کمبود آب و افت سطح سفرههای زیرزمینی، تاثیر منفی بر چمن تاریخی سلطانیه دارد
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان ابراز داشت: طرح احیاء و بازسازی معادن در معدن انگوران یکی از بزرگترین معادن در کشور است آغاز شده و این روند همچنان ادامه دارد.
آقاجانلو تاکید کرد: معدن سرب و روی انگوران به عنوان یک «معدن سبز» شناخته شده و این امر به عنوان الگویی میتواند در سطح معادن استان اجرایی شود.
وی به موضوع قاچاق چوب اشاره کرد و گفت: به علت افزایش قیمت چوب، سودجویان به این سمت سوق یافتند و اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان با همت یگان حفاظت این اداره کل اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از قاچاق چوب در سطح استان اجرا میکند.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان ابراز کرد: نیروهای یگان حفاظت در تمامی شهرستانها نیز در راستای جلوگیری از قاچاق انواع چوب آلات فعالیت میکنند.
آقاجانلو گفت: برای تامین نیاز صنعت چوب اقدام به کاشت گونههای صنوبر و بید کردیم و این دو گونه درخت جزو گونههای ممنوع القطع نیست و جرایم قطع و قاچاق چوبهای ممنوع القطع افزایش یافته که این خود یک عامل بازدارنده است.
وی تصریح کرد: وسعت خوبی از مساحت استان جنگلکاری انجام شده که شهرستانهای خرمدره، ماهنشان و ابهر بیشترین سهم جنگلکاری را به خود اختصاص دادند و اصلاح و احیای مراتع، تولید علوفه و تولید نهال از دیگر برنامههای ادارهکل منابعطبیعی استان است.
نظر شما