به گزارش خبرنگارمهر از ارومیه، علیاکبر آقایی ظهر امروز در همایش چشمانداز طرحهای معماری و شهرسازی در ارومیه گفت: این امر سبب شده است که عمر ساختمان ها در کشور ما ۲۵ سال باشد در صورتی که در دنیا ۱۰۰سال است.
وی با اعلام اینکه تبصره ۶و تبصره ۱۳از مهم ترین تبصرهها برای تنظیم ترافیک شهری هستند افزود: با اجرای این تبصرهها قادر خواهیم شد با کیفیت مطلوب سکونتگاه های انسانی را ایجاد کنیم.
آقایی ساخت و سازهای حاشیه شهر ارومیه و حاشیهنشینی را ازدیگر مواردی ذکر کرد که عدالت اجتماعی و معماری شهرسازی ارومیه را تهدید میکند.
وی یادآورشد: امروزه در جوامع شهری، آمایش سرزمین و اسکان جمعیت در شهرها از مهم ترین طرحها محسوب میشود و اگر امروز در عمران و معماری شهری با مشکل مواجه هستیم به این دلیل است که صرفا به بودجههای دولتی متکی هستیم و از بودجههای عظیم مردمی در این زمینه استفاده نکردهایم.
آقایی بابیان اینکه با اعتبارات دولتی نمیتوانیم مسکن مورد نیاز افراد جامعه را که به سرعت در حال مهاجرت به شهرها هستند، تامین کنیم خاطرنشان کرد: میزان اعتبارات دولتی در قالب تبصرهها به کلیه ساخت و سازهای عمرانی ۱۸۰هزار میلیارد ریال است و این در حالی است که میزان نقدینگی مردم در سطح جامعه یک هزار و ۲۷۰میلیارد ریال است که دولت باید تلاش کند این سرمایههای مردمی را در راستای طرحهای عمرانی بکارگیری کند.
وی تصریح کرد: دولت باید کار سیاستگذاری را انجام دهد و مردم کار سرمایهگذاری را ولی این امر در کشور ما هنوز محقق نشده است.
مدیر کل اداره اوقاف و امور خیریه آذربایجان غربی هم در این مراسم گفت: این اداره کل با همکاری یک شرکت خصوصی پروژههایی را طراحی کرده که در راستای ارتقا معماری شهر ارومیه اجرایی میشوند.
حجتالاسلام منصور براعتی افزود: برای ۲۰طرح که در نقاط مختلف شهر ارومیه اجرا میشوند بیش از یکهزار و ۲۰۰میلیارد ریال اعتبار پیش بینی شده است.
این همایش به منظور جذب سرمایهگذاری بخش خصوصی در شهر ارومیه برگزار شد و در حاشیه این همایش نمایشگاهی از این 20 طرح در محل مجتمع فرهنگی هنری ارومیه به مدت یک هفته دایر شد.
نظر شما