۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۷:۳۵

خبرگزاری مهر اخلاق حرفه‌ای را رعایت کرد؛

اقرار استانداری اردبیل به اشتباه در انتشار یک خبر

اقرار استانداری اردبیل به اشتباه در انتشار یک خبر

اردبیل _ روابط عمومی استانداری اردبیل اشتباه فاحش خود در انتشار یک خبر را به خبرگزاری مهر نسبت داد که پس از ارائه اسناد کامل، از این خبرگزاری پوزش خواست.

به گزارش خبرگزاری مهر؛ پس از انتشار خبری به نقل از روابط عمومی استانداری اردبیل با موضوع کاهش بیکاری، مجموعه روابط عمومی استانداری اشتباه فاحش را به خبرگزاری مهر نسبت داد که پس از ارائه اسناد کامل، استانداری به سبب مراتب پیش آمده از این خبرگزاری پوزش خواست.

به دنبال انتشار خبری در سایت استانداری با محتوای «میزان بیکاری در چهار شهرستان استان اردبیل کاهش یافته است و در شهرستان‌های نیر، کوثر، بیله‌سوار و گرمی تعداد متقاضیان کار تقریباً به صفر رسیده و فرمانداران باید برای شناسایی نیروی کار جدید فراخوان بزنند.» خبرگزاری مهر در پی باز نشر این خبر در صفحه استانی خود، از سوی استانداری به عنوان اولین منبع انعکاس‌دهنده این خبر اعلام شده و در پیامی از مدیر خبرگزاری مهر در استان اردبیل خواسته شد تا نسبت به تکذیب این خبر اقدام کند.

این در حالی بود که سایت استانداری به عنوان اولین و اصلی‌ترین مرجع انتشار نقل قول استاندار در خصوص کاهش چشم‌گیر آمار بیکاری در چهار شهرستان اردبیل در تاریخ ۱۲ اسفند ماه ۱۳۹۹ اقدام به درج خبری با محتوای مذکور کرده بود.

بعد از ارسال پیامی از سوی استانداری با محتوای ضرورت تکذیب خبر از طرف خبرگزاری مهر در صفحه استانی، مجموعه خبری خبرگزاری مهر در اردبیل با دقت نظر کافی و حفظ اخلاق حرفه‌ای و کاملاً مستند، بلافاصله شروع به شفاف‌سازی برای افکار عمومی و رفع سوءتفاهم در این رابطه کرد.

بعد از شفاف‌سازی از سوی خبرگزاری مهر، استانداری اردبیل خطای پیش آمده را به سبب بی‌دقتی خبرنگار روابط عمومی خود عنوان کرده و در این‌باره از تمامی رسانه‌های معتبر استان خواست تا بدون دامن زدن به این خطای فاحش، از هر گونه بازنشر این محتوای خودداری کنند.

روابط عمومی استانداری اردبیل پس از روشن شدن مسئله و البته با کمی تأخیر نسبت به تصحیح خبر با محتوای اشتباه در سایت رسمی خود اقدام کرده و بدین طریق به خطای فاحش خود اقرار کرد.

در حقیقت رسالت رسانه و فعالیت در عرصه اطلاع‌رسانی نیازمند دقت، صداقت، اشراف کامل به موضوعات و داشتن سواد رسانه‌ای است.

قطعاً سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی، خدماتی و نظارتی در راستای اطلاع‌رسانی دقیق به آحاد مردم باید نهایت همکاری لازم را با رسانه‌های معتبر و رسمی داشته باشند تا چنین اشتباهات آشکاری رخ نداده و بتوان در زمینه تنویر افکار عمومی به‌درستی و به‌صورت حرفه‌ای عمل کرد.

کد خبر 5163178

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha