به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسینی در گردهمایی فرهنگی دانشگاهها در دانشکده علوم حدیث افزود: تعداد زیادی از دانشجویان دانشگاه مجازی علوم حدیث از فارغ التحصیلان رشته های مهدسی و پزشکی بوده اند و این دانشگاه به طور وسیع فرصت را برای داوطلبان بهره گیری از آموزش علوم و معارف اسلامی به صورت آکادمیک فراهم می کند.
معاون فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشکده علوم حدیث خاطر نشان کرد: دروس به صورت صوت، تصویر و انیمیشن ارائه می شوند و تمامی زوایای یک کلاس حضوری در دوره های آموزشی دانشگاه مجازی دیده شده است.
وی با بیان اینکه امکان گفتگوی مستقیم دانشجویان با بهره گیری از امکانات فضای مجازی وجود دارد، گفت: تالارهای بحث و گفتگو برای هر درس و برای موضوعات مختلف فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و هنری وجود دارند که فضای با نشاط فرهنگی را با ابتکار و حضور مجازی دانشجویان فراهم کرده و در هر ساعتی از شبانه روز قابل دسترسی است.
معاون فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشکده علوم حدیث که چهارشنبه گذشته در این دانشکده سخنرانی می کرد، خاطرنشان کرد: دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه مجازی علوم حدیث معتقدند که نشاط فرهنگی در محیط مجازی از دوره های آموزش حضوری بیشتر است.
نظر شما