۲۰ اسفند ۱۳۹۹، ۹:۴۲

برای برخورد با روسیه و چین؛

آلمان خواستار رویکرد مشترک اروپا و آمریکا شد

آلمان خواستار رویکرد مشترک اروپا و آمریکا شد

وزیر خارجه آلمان در اظهاراتی خواستار رویکرد مشترک آمریکا و اروپا برای تحریم روسیه و چین شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، «هایکو ماس» وزیر خارجه آلمان در اظهاراتی عنوان داشت که کشورش امیدوار است که در نتیجه بهبود مناسبات با آمریکا در دوران ریاست جمهوری جو بایدن زمینه برای وضع تحریم‌های مشترک علیه چین و روسیه فراهم شود.

او افزود: آمریکا و اروپا در دفاع از منافع و ارزش‌های مشترک خود باید متحد باشند.

ماس در ادامه از عدم هماهنگی بین دو سوی اقیانوس اطلس در دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ ابراز تاسف کرد.

به گزارش رویترز٬ مناسبات دولت ترامپ با آلمان به دلایل گوناگون از جمله عدم افزایش بودجه دفاعی آلمان براساس تعهدات آن کشور در قبال ناتو، اختلافات تجاری آمریکا و اروپا و تداوم خرید گاز روسیه از سوی آلمان سرد شده بود.

دو مورد دیگر از اختلافات دولت دونالد ترامپ با متحدان اروپایی آمریکا خروج واشنگتن از توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ با ایران و اعمال فشار واشنگتن به کشورهای اروپایی برای حذف شرکت چینی «هوآوی» از زیرساخت‌های شبکه ارتباطی «فایو جی» بود.

هایکو ماس در بخشی از سخنرانی خود درباره مناسبات آلمان و آمریکا در پژوهشکده «بروکینگز» در واشنگتن گفت: امیدوارم بتوانیم به سیاست هماهنگ و مشترک تحریم بین دو سوی اقیانوس اطلس بازگردیم که طی چهار سال گذشته امکانپذیر نبود.

دولت آلمان به عنوان بخشی از اتحادیه اروپا به دلیل حمایت مسکو از جدایی طلبان شرق اوکراین و حملات علیه مخالفان و منتقدان ولادیمیر پوتین تحریم هایی علیه روسیه وضع کرده ولی همزمان از احداث خط لوله «نورد استریم ۲» که گاز روسیه را از بستر دریای بالتیک به شمال آلمان منتقل کرده، دفاع می کند.

آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان در سالهای اخیر در برابر فشارهای دولت ترامپ برای متوقف کردن این طرح و کاهش وابستگی به گاز صادراتی روسیه مقاومت کرد.

دولت سابق آمریکا به آلمان پیشنهاد داده بود که به جای گاز صادراتی روسیه می‌تواند گاز مایع آمریکا را خریداری کند.

به گزارش رویترز، دولت آلمان اخیرا برای رفع برخی از نگرانی‌های واشنگتن اقداماتی انجام داده، برای مثال در عرصه دفاعی، آلمان ماموریت نیروهای خود در افغانستان را تمدید کرده و قرار است یک ناو جنگی به دریای جنوبی چین اعزام کند. آمریکا مدعی است که تقویت حضور نظامی چین آزادی کشتیرانی در این منطقه را تهدید می‌کند.

کد خبر 5166255

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha