۲۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۰۱

در آخرین ماه سال ۹۹؛

ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور به ۹۲۰ مگاوات رسید

ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور به ۹۲۰ مگاوات رسید

تاکنون از منابع تجدیدپذیر حدود ۵ هزار و ۹۱۳ میلیون کیلووات ساعت، انرژی تولید شده که این میزان تولید برق توانسته از انتشار ۳ میلیون و ۹۷۸ هزار تن گاز گلخانه‌ای در کشور بکاهد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، این میزان تولید انرژی‌های تجدیدپذیر باعث شده بیش از یک میلیارد و ۶۷۹ میلیون مترمکعب از مصرف سوخت‌های فسیلی در ایران که در تولید برق از منابع انرژی فسیلی بکار گرفته می‌شود، کاسته و بیش از ۱۳۰۰ میلیون لیتر در مصرف آب نیز صرفه‌جویی شود.

بنابر این گزارش، تاکنون ظرفیت نصب شده انرژی‌های تجدیدپذیر به بیش از ۹۲۰ مگاوات رسیده است و عملکرد این نوع از نیروگاه‌ها همچنین موجب منتشر نشدن بیش از ۲۵ هزار تن آلاینده‌های محلی شده است.

بر اساس این گزارش، با استقبال خوب سرمایه‌گذاران تاکنون ۵ هزار نیروگاه خورشیدی مقیاس کوچک با مجموع ظرفیت ۶۹ هزار و ۳۲۰ کیلووات در سراسر کشور به بهره‌برداری رسیده است.

این گزارش حاکی است، بررسی اعداد و ارقام موجود در این بخش حکایت از آن دارد که ۴۹ درصد نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور از نوع خورشیدی، ۳۴ درصد از نوع بادی، ۱۲ درصد از نوع برق‌آبی کوچک، یک درصد از نوع زیست توده، ۲ درصد بازیافت حرارتی و ۲ درصد توربین‌های انبساطی است.

کد خبر 5172147

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • علی IR ۱۸:۰۳ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۷
      0 0
      توسعه پایدار و افزایش تولید انرژی از منابع تجدید پذیر منجر به صرفه جویی در مصارف داخلی نفت و گاز می شود تا قادر شویم سهم بیشتری از نفت و گاز تولیدی را به جای مصارف داخلی با ایجاد ارزش افزوده صادر کنیم و درآمد ارزی کسب شود در اینصورت بهبود اشتغال و بهبود معیشتی حاصل خواهد شد و نرخ ارز هم کاهش میابد