به گزارش خبرنگار مهر، عباس صالح زاده عصر چهارشنبه در جلسه با خبرنگاران با اشاره به افتتاح ۱۵۰ میلیارد تومان پروژه در دهه مبارکه فجر، برنامههای مهم شهرداری برای سال آینده را برشمرد و گفت: ترافیک و تصادفات و حمل و نقل شهری یکی از دغدغههای ما بود که در شورای ترافیک استان و شهرستان با همکاری دادستان استان و شهرستان، هوشمند سازی حمل و نقل و پایش تصویری در سطح شهرستان انجام شد و طی آن ۳۵ دوربین پایش در سطح شهر همزمان تخلف ترافیکی و رانندگی را ثبت میکنند.
وی با بیان اینکه در آینده نزدیک معاینه فنی خودروها هم توسط دوربینهای هوشمند ثبت تخلف میشود، عنوان کرد: با توجه به اینکه شهرستان قائمشهر در سومین محور ترافیکی کشور قرار دارد کل بار ترافیکی این محورها از جمله آلودگی زیست محیطی و آلودگی صوتی و ترافیک سنگین در این شهرستان قرار دارد، پنج دوربین ثبت سرعت در پنج نقطه ورودی و کمربندیهای شهر، در فروردین سال آینده راهاندازی میشود.
عباس صالح زاده ایجاد تونل شهری در هسته مرکزی و ساخت عمارت ماندگار را یکی از بحثهای بزرگ شهرداری قائمشهر در سال آینده بیان کرد و افزود: ۲۵۰ میلیارد تومان ضمانت اجرایی، انجام این پروژه است که طرف قرارداد باید آن را پرداخت کند و طی ۶۰ ماه آن را تحویل دهد، این پروژه هوشمند، ۱۰۰ هزار متر کفسازی و جدار سازی و جابجایی تأسیسات و ساخت کانال دارد و پیش بینی میشود یک هزار و ۷۰۰ میلیارد تا ۲ هزار میلیارد تومان برای ساخت این تونل شهری و عمارت ماندگار هزینه شود.
شهردار قائمشهر از بازگشایی ۷۰ هزار متر حریم رودخانه سیاهرود خبر داد و گفت: این پروژه با پرداخت ۷۰ میلیارد تومان توسط شهرداری و ۳۰ میلیارد تومان از محل بازآفرینی انجام شد.
صالح زاده در خصوص افتتاح پارک جنگلی تلار به عنوان یکی از بی نظیرترین پروژههای ملی کشور گفت: این پارک ۱۴۰ هکتاری که در بحث گردشگری، اقامتی و تفریحی یکی از بزرگترین اتفاقات دوره پنجم شورای اسلامی شهر قائم شهر محسوب میشود در نیمه فروردین سال ۱۴۰۰ افتتاح و به بهره برداری میرسد.
وی اصلاح طرح جامع قائمشهر پس از ۳۵ سال با چشم انداز توسعهای را هم یک اتفاق بسیار مهم دانست و گفت: برای اولین بار پس از ۳۵ سال ۳ هزار هکتار به حریم قائم شهر اضافه شد و در حریمهای شهر به عنوان دومین شهر پر تراکم کشور بعد از تهران در هسته مرکزی طرح جامع شهری تعریف شد.
شهردار قائمشهر زباله را یکی از دغدغههای مهم همه مردم قائمشهر دانست و عنوان کرد: در مرحله اول لندفیلد بهداشتی با خرید زمین و اخذ مجوزها و آماده سازی و انعقاد قرارداد با هزینه پنج و نیم میلیارد تومان احداث شد که زبالههای ۴۰ و ۵۰ ساله دپو شده و زبالههای جدید را مدیریت میکند و در بحث دوم کاهش پذیرش زباله خواهیم داشت یعنی تمام زبالههایی که به سایت میآید جداسازی خواهند شد و همچنین خط پردازش ۵۰۰ تنی هم احداث شد.
صالح زاده همچنین از طرح توسعه کارخانه نساجی شماره یک در سال آینده خبر داد و گفت: این کارخانه صنعتی و تخصصی است و باید به اهلش سپرده شود.
نظر شما