۲۸ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۱۸

وزیر راه و شهرسازی مطرح کرد؛

۵۵ هزار کامیون کِشنده بالای ۴۰ سال عمر، مشکلی جدی است

۵۵ هزار کامیون کِشنده بالای ۴۰ سال عمر، مشکلی جدی است

وزیر راه و شهرسازی وجود ۵۵ هزار کامیون کِشنده بالای ۴۰ سال عمر را مشکل جدی برای کشور دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما، محمد اسلامی، در همایش مدیران راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور بر نوسازی ناوگان حمل و نقل تاکید کرد و گفت: از این تعداد ۵۰ هزار دستگاه باید در کارخانه‌های داخلی، تولید شود و در اختیار رانندگان و شرکت‌ها قرار گیرد.

وی با بیان اینکه باید نظام نوسازی ناوگان حمل و نقل را ساماندهی کنیم، ادامه داد: باید با تلاش گسترده‌تری نوسازی محقق شود.

وزیر راه با ابراز گلایه از تعلل و کوتاهی در واردات کامیون‌های کِشنده افزود: به همین علت مردم آسیب دیدند، اما امروز به صورت نمادین یکی از خودروها پلاک شد و امیدوارم این امر سریع‌تر انجام شود.

اسلامی بر رفع موانع برای ورود کامیون‌ها به ناوگان حمل و نقل تاکید کرد و اظهار داشت: امیدوارم کسانی که استاد مانع تراشی هستند، خدا هدایت شأن کند که دست از مانع تراشی بردارند و تسهیل کننده کار باشند. عبور و مرور کامیون بالای ۴۰ سال در جاده‌ها، هم باعث کاهش بهره وری و ایمنی و نیز بهره وری می‌شود و هم راننده آسیب می‌بیند و از سوی دیگر افزایش هزینه‌ها، آلایندگی‌ها و مصرف سوخت را در بردارد. باید ناوگان حمل و نقل که بلای جان مردم می‌شود هر چه سریع‌تر نوسازی شود.

وزیر راه و شهرسازی همچنین مینی بوس را فرسوده‌ترین ناوگان حمل و نقل بیان کرد و افزود: قشر ضعیفی از جامعه از ناوگان مینی بوسرانی استفاده می‌کنند و نباید معدل سنی مینی بوس‌ها ۲۴ و نیم سال باشد.

اسلامی با تاکید بر نوسازی ناوگان مینی بوس با استفاده از صنایع داخلی ابراز امیدواری کرد و گفت: تولیدکنندگان داخلی بتوانند هم ون و هم مینی بوس‌های باکیفیت تولید کنند. به هیچ وجه اجازه نمی‌دهیم که آنچه برای کارخانه در تولید کامیون، اتوبوس و مینی بوس سود دارد انجام شود بلکه باید آنچه دارای مزیت است کارخانه تولید کند. کارخانه‌ها حق ندارند ماشینی را انتخاب و وارد کنند که برای شأن، سود بیشتری دارد و ما به هیچ وجه این را نمی‌پذیریم.

این مقام مسئول دربخش دیگر از سخنان خود بر ایجاد یگان حفاظت برای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در سال ۱۴۰۰ تاکید کرد و اظهار داشت: حفاظت و نگهداری از راه‌ها در قالب نظام کنترلی که ضابط قوه قضائیه نیز باشد، باید انجام شود. باید بتوانیم آسیب پذیری راه‌ها را مشخص و تعرض به راه‌ها و حریم آن را منسجم‌تر و قدرتمندانه‌تر از گذشته جلوگیری کنیم.

وزیر راه و شهرسازی بر حفاظت از ناوگان حمل و نقل تاکید کرد و ادامه داد: همه ادارات کل وظیفه دارند پارکینگ‌ها و محل‌های مناسبی را با روشنایی فراهم کنند که رانندگان در صورت عبور بتوانند توقفگاه امن داشته باشند.

کد خبر 5172715

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • ناشناس IR ۰۶:۵۴ - ۱۴۰۱/۱۱/۱۸
      0 0
      بله مشکل کامیون وارداتی حل شدفرسوده سواران چکار کنن عجب ب کام دلال شد و راننده با سی سال سابقه مونده با کامیون فرسوده هدف نوسازی بود ن پر کردن جیب در لالن