دکتر معصومه صالحی در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: با توجه به اینکه افسردگی در سنین سالمندی منجر به بروز بیماری آلزایمر می شود، لذا باید با استفاده از برنامه های مفرح و آموزشی، مانع از شدت شیوع این بیماری شد.
وی به آموزش زبان و برگزاری کلاسهای ورزشی اشاره کرد و گفت: آشنایی با بیماریهای دوره سالمندی، از دیگر برنامه هایی است که در طرح حساس اجرا می شود.
مدیرعامل انجمن آلزایمر ایران همچنین از تست حافظه به عنوان یکی دیگر از راههای جلوگیری از بروز آلزایمر در دوره سالمندی یاد کرد و افزود: برگزاری تورهای یک روزه برای سالمندان و قرار گرفتن آنان در کنار یکدیگر، تاثیر زیادی در شادابی و طراوت این افراد دارد.
صالحی همچنین از برگزاری جشن تولد برای سالمندان و تبادل توانایی های این افراد، به عنوان یکی دیگر از برنامه های تعریف شده در طرح حساس نام برد و اظهار داشت: یکی از از فاکتورهای بروز آلزایمر، عدم یادگیری است که در این طرح، موضوع یادگیری سالمندان به شیوه های مختلف در دستور کار قرار دارد.
به گفته وی، این طرح هم اکنون در چهار منطقه تهران در حال برگزاری است.
صالحی در عین حال تصریح کرد: با رایزنی هایی که با مدیران شهرداری داشته ایم و همچنین ارسال نامه ای به شهردار تهران، در تلاش هستیم این طرح در تمامی خانه های سلامت مناطق 22 گانه اجرا شود.
مدیرعامل انجمن آلزایمر ایران گفت: در حال حاضر حدود 400 نفر سالمند تهرانی تحت پوشش برنامه های این طرح قرار دارند.
نظر شما