به گزارش خبرنگار مهر، محسن اسلامی امروز در نشستی مطبوعاتی در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اذعان به اینکه دانشجو در خیلی از موارد هیچ گونه تعمدی برای تخلف ندارد، یادآور شد : یکی از موضوعاتی که باید برای دانشجو تبیین شود حقوق دانشجوست. اگر بی توجهی به حقوق نشریات دانشجویی از سوی مسئولین دانشگاه اتفاق می افتد، دانشجو باید به وزارت علوم اطلاع دهد.
مدیرکل امور فرهنگی وزارت علوم افزود : اگر هم در دانشگاهی اتفاقی رخ می دهد، دانشگاه است که مسئولیت دارد. دانشگاه یک اساس و اصولی دارد که بر طبق آن باید اقدام می کند. البته فعالیت هایی جهت روشنگری و فضاسازی باید انجام شود و کمک شود تا فضا برای فعالیت وسیع شود.
محسن اسلامی در پاسخ به سوالاتی در خصوص نشریات دانشجویی دانشگاه امیرکبیر افزود: دانشگاه امیرکبیر یک دانشگاه خاص با استعداد و پر پتانسیلی است. موضوع نشریات دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر مطالعه خاص می خواهد و باید مورد بحث قرار گیرد.
وی تاکید کرد: تخلف یک نشریه دانشجویی نباید به حساب تمامی نشریات دانشجویی گذاشته شود. اگر بحثی برای چهار نشریه بوجود آمده داست نباید بقیه نشریات دانشجویی را نیز وارد این مجموعه کنیم.
مدیرکل امور فرهنگی وزارت علوم در پاسخ به خبرنگاری که تاکید بر ماجرای اخیر نشریات دانشجویی دانشگاه امیرکبیر به عنوان پروژه ای از پیش تعیین شده داشت، گفت: به این نتیجه نرسیدم که موضوع اتفاق افتاده برای چند نشریه دانشجویی دانشگاه امیرکبیر یک بازی است. بیایید از حقوق نشریاتی که وجود دارند و در حال فعالیت هستند، دفاع کنید.
وی افزود: کمیته مرکزی ناظر بر نشریات دانشجویی فعال است و دانشجویان می توانند بحث ها و اعتراضات خود را به کمیته ارائه کنند. این کمیته یک کمیته تخصصی متشکل از حقوقدانان، دانشجویان و مدیران است که دانشجویان فعال در نشریات دانشجویی می توانند اعتراضاتشان را با کمیته در میان بگذارند.
نظر شما