سیدمحمد جمالیان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با توجه به وضعیت بحرانی و حساسی که شکل گرفته، از اصناف و مسئولین اتاق اصناف میخواهیم بیش از پیش به فعالیت گروهها و مشاغل شغلی نظارت داشته باشند.
وی افزود: طبق مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، فعالیت مشاغل گروههای ۲،۳،۴ در شهرستانها و شهرهایی که در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند، ممنوع است اما متأسفانه این مصوبه در بسیاری از شهرستانهای استان به خصوص اراک به درستی اجرا نمیشود. در مرکز شهر و پاساژها و همچنین بازار شهر اراک تعطیلی اصناف و مغازهها به خوبی رعایت شده است ولی متأسفانه در حاشیه شهر و مغازههایی که در مرکز شهر نیستند این مهم به خوبی رعایت نمیشود و ما شاهد ازدحام مردم برای خرید اقلامی هستیم که اضطرار خرید آن در این روزهای سخت و نفس گیر در واقع احساس نمیشود.
بیمارستان سوم نیز در اراک تکمیل شده است
جمالیان بیان کرد: متأسفانه بیمارستان سوم نیز در اراک تکمیل شده است و ما به غیر از بیمارستان ولیعصر (عج) جای دیگری برای بستری بیماران نداریم و تنها راه ممکن برای خروج از این بحران رعایت مردم و اصناف میباشد تا در این روزهای سخت شاهد از دست دادن عزیزانمان نباشیم.
وی افزود: طبق گزارشات رسیده و عینی از سطح شهر مشاغلی چون آتلیه و عکاسی و خدمات فیلمبرداری، آژانس مشاور املاک، لباس فروشی، آبمیوه فروشیها و … همچنان با وجود قرمز شدن وضعیت و ادامه دار بودن شرایط مشغول به فعالیت هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی تاکید کرد: با توجه به ادامه دار بودن شرایط و پیش بینی برای بدتر شدن وضعیت، از مسئولین و مدیران اتاق اصناف و اتحادیهها میخواهیم با جدیت بیشتری به کسبه و صنوف نظارت کنند.
جمالیان یادآور شد: متأسفانه در برخی از این صنوف، پروتکلهای بهداشتی رعایت نمیشود و با توجه به ازدحامی که در محیطهای کوچک و بدون تهویهی آنها صورت میگیرد، انتقال این ویروس به راحتی امکان پذیر است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در بخش دیگر سخنان خود، خاطر نشان کرد: اقلامی که در این روزها با قیمت نسبتاً کمتر از بازار بین مردم توزیع میشود، باعث تشکیل صفهای طویلی شده که خود به محیطی پرخطر تبدیل شده و سلامت شهروندان را به مخاطره انداخته است.
نظر شما