به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، هیچ چیز مانند وجود کابینتهای زیبا و جادار، نمیتواند راحتی و آسایش را در آشپزخانه فراهم آورد. هر چه کابنیتهای آشپزخانه جادارتر باشند و از نظر هماهنگی دکوراسیون با چیدمان منزل همخوانی بیشتری داشته باشند، فضایی که در آشپزخانه به وجود میآید زیباتر و چشمنوازتر خواهد بود. برای آشپزخانههای بزرگ میتوان از انواع سبکهای کابینت پُر کارتری مانند سبک کلاسیک یا نئوکلاسیک استفاده کرد. اما چنانچه فضای خانه و آشپزخانهتان کوچک یا مینمیال است، بهتر است از کابینتهای سبک مدرن که سادهتر هستند و جزئیات کمتری در ظاهر دارند، انتخاب کنید. امروزه انواع کابینت مدرن به دلیل متناسب بودن برای فضاهای آپارتمانی، طرفداران بیشتری دارد، همچنین در این سبک، قدرت انطباق بیشتری وجود دارد و دست ما باز است تا از لوازم و تجهیزات متنوعتری استفاده کنیم. در ادامه، راجع به مشخصات کابینت مدرن بیشتر سخن خواهیم گفت.
کابینت مدرن
کابینت مدرن یکی از بهترین گزینهها برای آشپزخانههای کمنور و کوچک است. در این سبک از کابینتهای ساده استفاده میشود و در طراحی بدنهی و درهای کابینت، هیچ حکاکی و کندهکاری دیده نمیشود. کابینت مدرن معمولاً از متریال براق و روشن ساخته میشود و در صورتی که تمایل داشته باشید برای استفادهی بهینهتر از فضا، میتوانید کابینتها را به صورت یکسره سفارش دهید.
کابینتهای یکسره که برخی از آنها به کابینت سوپری مشهورند، از زمین تا نزدیک به سقف امتداد دارند. در این مدل، گاهی جز یک شکاف باریک بین کابینتها، چیزی دیده نمیشود و در واقع، همانند دیوار آشپزخانه صاف و یکدست به نظر میرسند. استفاده از کابینتهای بلند و یکسره باعث میشود فضای بیشتری در دسترس داشته باشید و لوازم و وسایل بیشتری را بتوانید درون کابینتها جای دهید.
اگر فضای آشپزخانهتان کوچک یا کمنور است، میتوانید با استفاده از خطوط افقی در دکوراسیون آشپزخانه، به بزرگتر دیده شدن فضای آن کمک کنید. به عنوان مثال، استفاده از خطوط افقی مانند دستگیرههای بلند و کشیده که به صورت افقی نصب میشوند، یکی از راهکارهایی است که با ایجاد خطای دید، باعث میشود فضای آشپزخانه عریضتر به نظر برسد.
نصب کابینتهای روشن و براق، یکی دیگر از گزینههایی است که باعث افزایش نور و بازدهی بیشتر فضای آشپزخانه میشود، بنابراین اگر آشپزخانهتان پنجره ندارد و یا نورگیر مناسبی ندارید، میتوانید با نصب کابینتهای براق و رنگ روشن، مانند کابینت هایگلاس سفید، به روشنتر شدن فضای عمومی آشپزخانه و در نتیجه دلباز نشان دادن آن کمک کنید.
از گزینههایی که در آشپزخانههای مدرن کاربرد دارد و اتفاقاً استفاده از آن امروزه بسیار رایج شده است، کابینتهای بدون دستگیره و مگنتدار است. این کابینتها به وسیلهی یک قطعهی آهنربایی قوی که در دو طرف درِ کابینت نصب میشود، باز و بسته میشوند. بر خلاف تصور، کار کردن با کابینتهای مگنتدار بسیار راحت و آسان است و کابینت با یک فشار ساده باز یا بسته میشود. حتی کشوهای عریض و بزرگ نیز به راحتی و با یک فشار کوچک، قابل استفاده هستند و هنگام استفاده مشکلی را برایتان ایجاد نمیکنند.
انواع کابینت مدرن
کابینت هایگلاس و کابینت امدیاف ، از رایجترین متریالی هستند که در ساخت کابینت مدرن کاربرد دارند. ذکر این نکته ضروری است که کابینت مدرن را، به دلیل سادگی ظاهری آن، میتوان با هر متریالی سفارش داد. به عنوان مثال، کابینت تمام چوب ، کابینت ممبران ، کابینت PVC ، کابینت روکش چوب و … از جمله متریالی هستند که در ساخت این سبک کابینت آشپزخانه کاربرد دارند.
کابینت امدیاف
از نظر اقتصادی و کاهش هزینهی ساخت کابینت، کابینت امدیاف را میتوان در گروه کابینتهای اقتصادی و مقرونبهصرفه، دستهبندی کرد. کابینت امدیاف از خردهها و ضایعات چوب طبیعی که به صورت یکدست، خرد و متراکم شدهاند، به دست میآید. محصول حاصل، MDF خام نام دارد که از مخفف واژهی تخته فیبر با دانسیته و چگالی متوسط به دست آمده است. امدیاف خام، سپس در قطعات و ورقهای یکاندازه برش میخورد و با روکش لمینت پوشانده میشود و پس از بستهبندی به کارگاهها و شرکتهای تولید کابینت یا سایر مصنوعات چوبی ارسال میشود.
کابینت امدیاف از نظر دوام و ماندگاری، کابینتی مقاوم و بادوام نیز هست و چنانچه در نگهداری از آن کوشا باشید، تا چند سال به زیبایی هر چه تمامتر میهمان آشپزخانه شما خواهد بود.
عدم مقاومت در برابر نفوذ آب و رطوبت، یکی از بزرگترین معایب کابینت امدیاف است. نفوذ آب به درون بافت کابینت، میتواند ماندگاری و دوام آن را به شدت کاهش دهد و از عمر مفید کابینتها و زیبایی آن بکاهد.
کابینت هایگلاس
کابینت هایگلاس نیز همانند کابینت امدیاف، از امدیاف خام تشکیل شده است اما روکشی که بر روی آن قرار میگیرد، از نوعی مادهی پلاستیکی بسیار شفاف و درخشنده به نام پلکسیگلس تشکیل میشود. لایهی پلکسیگلس همانند آینه، باعث بازتاب نور بیشتر شده و فضای آشپزخانه را بسیار درخشنده و جذاب نشان میدهد.
هر چه سطح کابینت هایگلاس، صافتر و شفافتر باشد و سطح آن فاقد موج باشد، هایگلاس به کار رفته از مرغوبیت بیشتری برخوردار است. صفحات هایگلاس که خطوط آن موجدار یا تابدار هستید، از نظر دوام و ماندگاری در گروه کابینتهای ضعیف و کمدوام دستهبندی میشوند. از معایب کابینت هایگلاس میتوان به وجود لبههای تیز و نمایان بودن لکهی دست و اثر انگشت بر روی بدنهی آن اشاره کرد. هر گونه کثیفی یا اثر انگشت که بر روی کابینت هایگلاس باقی بماند، معمولاً به وضوح به چشم میآید و شما را مجاب میکند که کابینتها را تمیز کنید.
کابینت ممبران
کابینت ممبران معمولاً در سبک کابینتهای کلاسیک کاربرد بیشتری دارد، اما در سبک مدرن نیز از آن به وفور استفاده میشود، زیرا ممبران، کابینتی ضد آب و ضد رطوبت بوده و برای مناطق مرطوب گزینهی مناسبی است. مغزی کابینت ممبران، از امدیاف خام که با روکش پیویسی پوشانده میشود.
امدیاف در ابتدا با طرح و مدل مورد نظر مشتری، وارد دستگاه cnc میشود. ماشین cnc قادر است هر گونه تراش و حکاکی را بر روی امدیاف خام انجام دهد. پس از حکاکی، mdf تراش خورده به صورت کاملاً یکپارچه و بدون هیچ درز یا شکافی، با لایهی pvc پوشانده میشود. به دلیل آن که لایهی pvc ضد آب است، اگر فرآیند وکیومسازی کابینت ممبران به درستی استفاده شود، این کابینت ضدآب بوده و در برابر نفوذ آب دوام خود را حفظ میکند. نام دیگر کابینت ممبران، کابینت وکیوم است.
سخن پایانی
کابینت سبک مدرن، به دلیل سادگی بیشتر، یکی از بهترین انتخابها برای آشپزخانههای کوچک و یا خانههایی با سبک مدرن است. البته این مساله بدان معنا نیست که نمیتوان از کابینت مدرن در آشپزخانههای بزرگ استفاده کرد، بلکه تنها چیزی که مانع استفاده شما از کابینت مدرن میشود، علاقه و گرایش شما به سمت چیدمان کلاسیک است. اگر فضای آشپزخانهتان کوچک و کمنور است، پیشنهاد میدهیم از انواع کابینت مدرن استفاده کنید تا بتوانید فضای آشپزخانه را بزرگتر و دلبازتر نشان دهید.
در پایان، از همراهی شما با این مطلب سپاسگزاریم. این محتوا کاری از گروه نگارش وبسایت آکس چوب است و امیدواریم اطلاعات آن برایتان مفید واقع شده باشد.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
نظر شما