به گزارش خبرگزاری مهر هیات داوران متشکل از متخصصان حوزه علوم شناختی و صاحبنظران علوم رسانه، تلاشگران منتخب در رسانه ها را بواسطه اهتمام در امر ترویج علم بویژه آگاه سازی عموم مردم از ساختار و عملکردهای مغز در نخستین جشنواره رسانه و آگاهی از مغز انتخاب و معرفی کردند.
برگزیدگان در این جشنواره با توجه به شاخص های کیفیت علمی، فراگیری و خلاقیت در ارائه شکل و محتوای مطالب و گزارش ها در شبکه های رادیویی، تلویزیونی، روزنامه و فصای مجازی برگزیده و انتخاب شدند. این جشنواره با هدف ارزیابی، معرفی و تقدیر از فعالیت های ترویجی درحوزه علوم شناختی توسط دست اندرکاران فعال در رسانه ها خبری و شبکه های مجازی در هفته جهانی آگاهی از مغز، با حمایت ستاد توسعه علوم و فن آوری های شناختی اسفندماه سال گذشته برگزار شد.
جشنواره رسانه و آگاهی از مغز در ۴ بخش محتوای منتشر شده در رادیو، تلویزیون، مطبوعات و محتوای منتشر شده در فضای مجازی (پادکست، ویدئوکست و وبلاگ) مورد ارزیابی قرار گرفت. فعالان رسانه ای محتوای متناسب با موضوع علوم شناختی و مغز را پس از تولید در طول هفته آگاهی از مغز (از ۹ تا ۱۵ اسفند ۱۳۹۹) از رسانه متبوع خود منتشر کرده اند.هیات داوران با توجه به استقبال گسترده فعالان حوزه رسانه ها، ازمیان مطالب و گزارش های متعدد منتشر شده در این منابع، شش اثر در شبکه های رادیویی، تلویزیونی، روزنامه و شبکه مجازی را به عنوان برتر انتخاب و معرفی کردند. به برگزیدگان در این جشنواره علاوه بر اهدای لوح تقدیر، بیست میلیون ریال جایز نقدی نیز تعلق می گیرد.
در این جشنواره در بخش تلویزیون، "حامد مهربانی" با برنامه " در انتهای الوند" در شبکه دو سیما به تهیه کنندگی امیر حسین آذر، در بخش رادیو، "احسان مهرجو" با " برنامه رادیوم " در شبکه رادیویی جوان و "سمیرا قنبری" با برنامه یک "آیه، یک پرسش " در شبکه قرآن، در بخش مطبوعات "عسل اخویان طهرانی" از "روزنامه جام جم" دبیر گروه دانش کاظم کوکرم و در بخش فضای مجازی مهرسا شرع الاسلام و پویا پاک نژاد برگزیده و معرفی شدند.
نظر شما