به گزارش خبرگزاری مهر، ستار خالدیان گفت: در بخش هنری این کنگره تلاش کردهایم تا از هنرمندان برجسته، فرزانگان و اساتید برجسته دانشگاهی و تجربی برای کارشناسی، داوری و تولید محتوا در رشتههای در رشتههای طراحی، خوشنویسی، نقاشی خط، گرافیک و نقاشی و … بهره گیریم.
وی تصریح کرد: در بخش خوشنویسی نیز رشتههای ثلث، نسخ، نستعلیق و شکسته نستعلیق را خواهیم داشت که در رشته نستعلیق و شکسته نستعلیق که رشتههایی ایرانی و بومی هستند از اساتید برجسته ایرانی و در دیگر رشتهها از اساتید شناخته شده کشوری و جهانی به ویژه جهان اسلام، بهره خواهیم گرفت.
خالدیان ادامه داد: بر آن هستیم تا آثار برگزیده را در کنار دیگر آثار اساتید برجسته نخست بر بستر مجازی و اگر زمینه فراهم شود به صورت حضوری به نمایش بگذاریم و سپس برای نگهداری، آنها را به موزه آستان شاهچراغ (ع) تقدیم کنیم.
او تاکید بر جایگاه پیامبر اسلام را از ویژگیهای این کنگره دانست که کمتر به آن پرداخته شده است و بیان کرد: بیش از ۳۰ وبینار تخصصی ایرانی و جهانی درباره کنگره، برنامهریزی شده است که تا کنون دو وبینار جهانی آن برگزار شده است متن سخنرانیها که بیشتر سخنرانان آن از اساتید برجسته به شمار میآیند، منتشر خواهد شد.
دبیر بخش علمی و هنری کنگره جهانی محمد، پیامبر رحمت در آینه ادب و هنر همچنین با اشاره به اینکه برخی از سخنرانان این کنگره، در کمتر همایش و کنگرهای سخن میگویند و با گفتگوهایی که انجام شده در این کنگره به ایراد سخن میپردازند، افزود: یکی دیگر از ویژگیهای این کنگره، تعداد بسیار زیاد اندیشمندان، فرهیختگان، فرزانگان و اساتید هنری جهان اسلامی است که در کمتر همایش و کنگرهای، به چشم میآید.
نظر شما