به گزارش خبرنگار مهر، عباس مسجدی آرانی صبح شنبه در جلسه ویدئوکنفرانسی با مدیرکل پزشکی قانونی استان اصفهان که به منظور تجلیل از خیران پشتیبان پزشکی قانونی برگزار شد، با بیان اینکه سازمان پزشکی قانونی زیرنظر قوه قضائیه فعالیت دارد، اظهار داشت: هر آنچه در حوزه نظام سلامت نیازمند پیگیری قضائی باشد در این سازمان رسیدگی خواهد شد.
یک سوم پروندههای قضائی به پزشکی قانونی ارجاع میشود
وی با بیان اینکه بیش از یک سوم پروندههای قضائی به پزشکی قانونی ارجاع میشود، ادامه داد: پزشکان و کارشناسان پزشکی قانونی با دیدگاهی عادلانه نسبت به بررسی این پروندهها اقدام میکنند.
رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور با بیان اینکه حدود دو میلیون و ۵۰۰ هزار پرونده در بخش معاینات، آزمایشگاهی، کمیسیونهای پزشکی و دیگر بخشها بررسی میشود، ابراز داشت: در حال حاضر در ۳۸۵ مرکز در کشور خدمات پزشکی قانونی ارائه میشود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر در ۱۵۰ شهرستان کشور علی رغم وجود مرکز قضائی همچنان مرکز پزشکی قانونی ندارد، اضافه کرد: با این شرایط مردم باید حداقل ۸۰ کیلومتر مسیر را طی کنند تا به مرکز پزشکی قانونی برسند و این امر نیازمند همراهی و توجه خیران است.
۳۳ درصد از پروندههای پزشکی قانونی مربوط به تصادفات است
مسجدی با بیان اینکه ۸۵ درصد از فعالیتهای پزشکی قانونی مربوط به معاینات است، تصریح کرد: ۳۳ درصد از پروندههای پزشکی قانونی مربوط به تصادفات است و از این رو ممکن است خیلی از افراد مجبور به مراجعه به پزشکی قانونی باشند.
وی با بیان اینکه حدود ۳۳ درصد از پروندههای پزشکی قانونی کشور نیز مربوط به نزاع است، ابراز داشت: حدود ۷۰ هزار پرونده نیز مربوط به تشریح جسد و تعیین علت فوت است، ۳۰ هزار پرونده مربوط به کمیسیونهای پزشکی و ۵۰۰ هزار پرونده نیز مربوط به امور آزمایشگاهی پزشکی قانونی بوده است.
رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور با تاکید بر اینکه این سازمان کاملاً فنی و تخصصی است و در نظام قضائی به مردم خدمات ارائه میدهد، ابراز داشت: از این رو نیازمند پشتیبانی خیران هستیم تا بتوانیم خدمات بهتری را ارائه دهیم.
نظر شما