به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، ما فارسی زبانان تقریباً ملزم به شرکت در یک آزمون مهارت انگلیسی به عنوان بخشی از برنامه خود برای تحصیل در دانشگاه انگلیسی زبان هستیم. تافل و آیلتس دو آزمون مورد قبول زبان انگلیسی در سراسر جهان هستند. هر دو سطح زبان انگلیسی شما را به طور دقیق میسنجند که در هزاران مؤسسه در سراسر جهان مورد پذیرش هستند. این دو آزمون از نظر متد، ساختار و معیارهای آموزشی باهم متفاوت هستند، بنابراین باید اطلاعات گافی در مورد این دو آزمون داشته باشید تا بتوانید آزمون مناسب را انتخاب و برای آن آماده شوید.
آیلتس چیست؟
آیلتس یک آزمون انگلیسی زبان است که برای اهداف آموزشی، مهاجرت و شغلی مورد استفاده قرار میگیرد. این آزمون توسط بیش از ۱۰ هزار مؤسسه در ۱۴۰ کشور جهان پذیرفته میشود. آیلتس یک آزمون بین المللی زبان است که به طور مشترک متعلق به شورای بریتانیا،IDP استرالیا و کمبریج است. بسته به شرایط ورود به رشته و مقطع تحصیلی مورد نظر خود، ممکن است نیاز به شرکت در آزمون آیلتس آکادمیک یا جنرال داشته باشید.
تافل چیست؟
آزمون تافل به دنبال سنجش توانایی شما در برقراری ارتباط به زبان انگلیسی در محیطهای خاص دانشگاهی است.این آزمون در بیش از ۸۵۰۰ مؤسسه در ۱۳۰ کشور از جمله انگلیس، ایالات متحده آمریکا و استرالیا و همچنین ۱۰۰ دانشگاه برتر جهان مورد پذیرش است. تافل توسط سازمان مستقر در ایالات متحده، Service Testing Service ، اداره میشود. این آزمون بیشتر مورد پسند مؤسسات آمریکایی است.
تفاوت کلی تافل و آیلتس
آیلتس و تافل به طور کاملاً متفاوتی داوطلب را مورد ارزیابی قرار میدهند. از آنجا که تافل چند گزینهای است، داوطلب باید بتوانند به صورت تحلیلی فکر کند تا به تفاوت بین گزینهها پی ببرد. اما آیلتس نیاز به استفادۀ بیشتر از حافظه و مهارتهای درک دارد زیرا داوطلب با سوالات با سبکهای مختلف روبروست.
برای آنکه بتوانید با روشی صحیح و متدهای روز دنیا برای این دو آزمون آماده شوید نیاز دارید با از مشاوری با تجربه کمک بگیرید. مؤسسه کوییک با بررسی برترین متدهای آموزشی در استرالیا و انگلیس میتواند در این مسیر در کنار شما باشد. ما بهترین منابع و اساتید را به شما معرفی میکنیم تا در کمترین زمان برای نمرات آیلتس بالای ۶ و نمره بالای تافل به صورت تضمینی آماده شوید.
تفاوت بین تافل و آیلتس از نظر ساختار
تفاوت بخش اسپیکینگ
هر دو آزمون بخش اسپسکینگ دارند اما این بخش در آزمون آیلتس به صورت حضوری با یک ممتحن برگزار میشود. در آزمون تافل، شما به شش سوال از طریق میکروفون پاسخ میدهید که پاسخ شما ضبط شده و بعداً برای گروهی که متشکل از شش داور است ارسال میشود. اما نمره اسپیکینگ آیلتس شما فقط توسط یک ممتحن تعیین میشود.
بخش اسپیکینگ آزمون آیلتس بین ۱۱ تا ۱۴ دقیقه طول میکشد و ممکن است در روزی که سایر مهارتها را آزمون میدهید برگزار نشود. اما تافل حدود ۲۰ دقیقه طول میکشد و در همان روزی که سایر مهارتها را آزمون میدهید، برگزار میشود.
دیگر تفاوت تافل و آیلتس در بخش اسپیکینگ این است که در آیلتس میتوانید با تمام لهجههای انگلیسی صحبت کنید اما در تافل فقط باید با لهجه آمریکایی به سوالات پاسخ دهید.
تفاوت بخش رایتینگ
تفاوت تافل و آیلتس در بخش رایتینگ یا نوشتار نیز دیده میشود. در آزمون تافل شما باید نوشته خود را تایپ کنید در حالی که در آیلتس باید آن را روی کاغذ بنویسید. تافل شما را ملزم به تکمیل دو بخش نوشتاری میکند. در اولین بخش شما باید مقالهای پنج پاراگرافی بین ۳۰۰-۳۵۰ کلمه بنویسید. برای بخش دوم، باید با توجه به متن و سخنرانی که به شما داده میشود متنی در حدود ۱۵۰-۲۲۵ کلمهای بنویسید.
آزمون نوشتاری آیلتس نیز دارای دو بخش است. بخش اول نیاز به خلاصه یا توضیح اطلاعات در مورد نمودار، چارت، جدول یا دیاگرام نمودار داده شده دارد. در بخش دوم، شما باید متنی ۲۰۰-۲۵۰ کلمهای در مورد دیدگاهی بنویسید که در این متن باید استدلالی را ارائه دهد یا از شما میخواهد با یک استایل خاص بنویسید.
تفاوت بخش ریدینگ
سوالات بخش ریدینگ یا درک مطلب هر دو آزمون کاملاً مشابه بهم است. آزمون درک مطلب تافل از سه بخش پنج سواله تشکیل شده است که ۲۰ دقیقه برای پاسخ به آن فرصت دارید. متونی که در تافل به شما داده میشود میتواند از موضوعات آکادمیکی باشد که قبلاً با آنها روبرو شده اید. شما باید به یک سری از سوالات چند گزینهای پاسخ دهید تا میزان درک شما از محتوا مشخص شود.
تفاوت بخش لیسنینگ
تفاوت تافل و آیلتس در بخش لیسنینگ یا شنیداری زیاد است. بخش شنیداری تافل بین ۴۰-۶۰ دقیقه است و شامل گوش دادن به بخشهایی از سخنرانیهای دانشگاهی یا مکالمات در دانشگاه میباشد. در نهایت از شما میخواهد که هنگام گوش دادن یادداشت برداری کنید و سپس به یک سری از سوالات چند گزینهای پاسخ دهید.
تفاوت تافل و آیلتس در نمره دهی
بخشهای گفتاری و نوشتاری آیلتس بر اساس شکل ظاهری آنها، از جمله دامنه لغات به کاررفته، سبک نوشتاری و دستور زبان شما نمره دهی میشود. اما تافل براساس معیارهای فردی مانند منطق گفتاری و نوشتاری شما، انسجام، دستور زبان و میزان تسلط شما نمره میدهد. به عنوان مثال، مقالهای با پیشرفت منطقی ایدهها اما گرامر ضعیف در آزمون تافل نمره بالاتری خواهد گرفت، در حالی که مقالهای با گرامر و واژگان قوی که در بیان ایده ضعیفتر است نمره بالاتری در آیلتس کسب خواهد کرد.
آیلتس در بازه ۱-۹ نمرات هر بخش را اعلام میکند، به طوری که نمره کلی از میانگین نمرات چهار مهارت بدست میآید. نمره کلی شما به نزدیکترین نیمه بازه گرد میشود. یعنی اگر میانگین کلی شما ۲۵/۶ باشد به نمره ۶.۵ گرد میشود. اما تافل نمرات مجزایی برای هر مهارت از ۱۲۰ امتیاز به شما میدهد.
جمع بندی: تافل یا آیلتس؟
برای مهاجرت، کار و ادامه تحصیل در کشورهای انگلیسی زبان نیاز به مدرک زبان بین المللی و معتبر دارید. تافل و آیلتس دو آزمون معتبر و محبوبی هستند که سالانه داوطلبان بسیاری در این آزمونها با اهداف مختلف شرکت میکنند. هر دو آزمون مهارتهای نوشتاری، درک مطلب، صحبت کردن و شنیداری را مورد ارزیابی قرا میدهند. اما این دو آزمون از نظر سبک سوالات و امتیاز دهی با هم متفاوت هستند.
در این مقاله به بررسی تفاوت تافل و آیلتس پرداختیم و به شما در جهت تصمیم گیری در انتخاب یکی از این دو آزمون کمک کردیم. و حالا که آزمون مورد نظر خود را انتخاب کرده اید چرا همین حالا در کلاسهای آمادگی آزمون زبان ثبت نام نمیکنید! مؤسسه کوییک با سالها تجربه موفق در برگزاری کلاسهای عمومی و خصوصی آیلتس و تافل در کمترین زمان شما را برای نمرات بالا به صورت تضمینی آماده میکند. پس همین حالا با شماره تلفن مؤسسه تماس بگیرید و یا فرم مشاوره سایت را پر کنید تا مشاوران ما به سرعت با شما تماس بگیرند.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
نظر شما