محمدحسین ملک احمدی - دبیرکل نهاد کتابخانه های عمومی کشور، در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان این مطلب افزود: این تغییر رویکرد بر اساس خواسته ای بوده که مدیران استانی و کتابداران ما سال هاست مطرح می کنند و به طور اصولی هم مورد موافقت ما بود.
وی تصریح کرد: استدلال آنها این بود که ما می دانند مخاطبینی که به کتابخانه ها مراجعه می کنند، چه کتاب یا نشریه ای را بیشتر می پسندند و بنابراین اعلام می کردند که خیلی از این منابع در کتابخانه ها، مخاطبی ندارد. به همین منظور در سال جاری مصوبه ای داشتیم به این منظور که انتخاب کتاب و نشریه برای کتابخانه های عمومی غیر متمرکز باشد.
وی ادامه داد: در همین راستا فهرستی از تمام نشریات تهیه کردیم (بیش از 600 عنوان) و کمیته های انتخاب مان آنها را بررسی و به جز چند عنوان نشریه که تعدادشان انگشت شمار است همه را تائید کردند.
ملک احمدی اضافه کرد: فهرست نشریات مورد تائید به مدیران استانی ارسال شده و از آنها خوسته ایم که نشریات و تعداد نسخه های مورد نیازشان را به ما اعلام کنند و الان هم منتظر اعلام مدیران استانی مان هستیم. به همین دلیل به مدیران نشریات گفته شده است که فعلاً از ارسال مجلات خودداری کنند.
دبیرکل نهاد کتابخانه های عمومی کشور همچنین گفت: به هر حال ممکن است کمیته انتخاب نشریات نظراتی در مورد برخی نشریات داشته باشد و آنها را تائید نکند. ما هم از اینکه بگوئیم فلان نشریه از فهرست خرید ما خارج شده است ابایی نداریم.
به گزارش خبرنگار مهر، چندی پیش مدیران مسئول پنج نشریه بایا، بخارا، گوهران، نافه و گلستانه که نامشان در فهرست نشریات مصوب نهاد برای خرید در سال 86 وجود دارد، از متوقف شدن خرید نشریات خود از سوی هیات امنای نهاد کتابخانه های عمومی کشور خبر داده بودند. این در حالی است که مسئولان نهاد تنها حذف نام مجله " بایا " را از فهرست خرید خود تائید کرده اند.
نظر شما