عباس نعمتی در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: تلاشهای گستردهای به منظور توسعه کتابخانههای روستایی در استان بوشهر صورت گرفته و طرحهای خوبی را نیز در دست اجرا داریم.
وی از فعالیت ۲۰ کتابخانه روستایی در استان خبر داد و اضافه کرد: استان بوشهر دارای ۱۶ روستای بالای دو هزار و ۵۰۰ نفر است که شرایط برخورداری از کتابخانه را دارند.
سرپرست اداره کل امور کتابخانههای عمومی استان بوشهر تصریح کرد: سه کتابخانه در روستاهای بنهگز تنگستان و دهقاید و زیارت دشتستان با جمعیت بیش از دو هزار و ۵۰۰ نفری ایجاد و فعال شده است.
وی از تلاش برای جذب مشارکت در احداث کتابخانههای روستایی خبر داد و بیان کرد: ۱۳ روستای دیگر استان با جمعیت بالای دو هزار و ۵۰۰ نفر نیز شرایط داشتن کتابخانه را دارند.
محدودیت سرانه منابع و فضای کتابخانهای
نعمتی با اشاره به محدودیت سرانه منابع و فضای کتابخانهای، افزود: از خیران و دستگاههایی که بودجهای برای توسعه فرهنگی دارند برای مشارکت در توسعه و تقویت این مراکز فرهنگی دعوت میشود.
وی جانمایی مناسب برای کتابخانههای روستایی را ضروری دانست و تصریح کرد: کتابخانههای روستایی باید به گونهای جانمایی شوند که به خوبی در دسترس اهالی روستا باشد.
هماکنون در استان بوشهر روستاهای چاه کوتاه، کره بند و آبطویل بوشهر، گورک سادات، عالی حسینی، شورکی، بنه گز، سمل، بوالخیر و باغک و عامری تنگستان، بهارستان و آبگرمک جم، زیارت، دهقاید، فاریاب و رود فاریاب دشتستان، چارک دشتی، بیدخون عسلویه، چهار روستایی گناوه، محمد صالحی و جزیرههای شمالی و جنوبی گناوه کتابخانه عمومی دارند.
نظر شما