به گزارش خبرنگار مهر، سید حسین حسینی صبح سهشنبه در نشست با مدیرکل فنی و حرفهای بوشهر اظهار داشت: آموزشهای مهارتی در محل صنعت نقش مهمی در تولید و تربیت نیروی انسانی ماهر و توانمند خواهد داشت.
وی با اشاره به اهمیت راه اندازی مراکز مهارتی جوار کارگاهی در صنایع در راستای ارتقا دانش و مهارت نیروی انسانی افزود: صنایع با راه اندازی مرکز آموزش فنی و حرفهای جوار و یا بین کارگاهی میتوان از مزایا و تسهیلات قانون مالیات بر ارزش افزوده بهره مند شد.
مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر تاکید کرد: این ادارهکل برای هر نوع همکاری در جهت راه اندازی مراکز مهارتی جوار کارگاهی در صنایع استان بوشهر آماده است و همکاری و مشارکت لازم صورت میگیرد.
وی بیان کرد: پیشرفت سریع علمی، ظهور محصولات نوین فکری و تکنولوژی روز با سرمایه گذاری مهارتی است که میتوان به دستاوردهای مدرن امروزی رسیده و فرصتهای ورود تکنولوژی نوین را برای صنایع محیا سازد.
حسینی مهارت آموزی شاغلین در صنعت را گامی مهم در راستای ارتقا بهره وری در تولید دانست و ادامه داد: توانمندسازی نیروی شاغل در صنایع همیشه مورد توجه صاحبان صنایع بوده و لازم است.
وی تاکید کرد: آموزشهای مهارتی بهطور جدی در بخش صنعت بهمنظور ارتقای آموزش، مهارت، خلاقیت، کارآفرینی و گسترش آموزشهای مدیریتی و مهارتی موردنیاز صنایع توسعه یابد.
ترویج آموزشهای مهارتی در صنایع
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر نیز در این نشست اظهار داشت: توسعه همه جانبه استان بوشهر در گرو توسعه و توجه ویژه به آموزشهای مهارتی است.
مصدق کشاورزی افزود: توجه به آموزشهای مهارتی و توسعه بیش از پیش این آموزشها در این استان زمینه ساز تربیت نیروی متخصص و کارآمد و در نتیجه افزایش کیفیت تولید و بهرهوری و دستیابی به جهش اقتصادی میشود.
وی اضافه کرد: ظرفیت خوبی برای توسعه و ترویج آموزشهای مهارتی در صنایع استان بوشهر وجود دارد که باید از این ظرفیتها در جهت توانمند سازی مهارتی نیروهای شاغل در این صنایع استفاده کرد.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر تاکید کرد: اهمیت نیاز صنعت به منابع انسانی توانمند و دارای تجربه فنی، مهارتی و حرفهای تا جایی است که به اعتقاد کارشناسان، کارکنان توانمند و ماهر سرمایههای ارزشمند برای واحدهای صنعتی کوچک به شمار میرود و واحدهای تولیدی کوچک را از خطر تعطیلی و نیمهفعالی بازمیدارد.
نظر شما