۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۴:۴۵

رئیس اتحادیه چاپخانه داران استان قم تاکید کرد؛

لزوم حرکت صنعت چاپ قم از روند سنتی به سمت بسته بندی محصولات

لزوم حرکت صنعت چاپ قم از روند سنتی به سمت بسته بندی محصولات

قم- رئیس اتحادیه چاپخانه داران استان قم با بیان اینکه نگاه مسئولان به صنعت چاپ باید تغییر کند، گفت: چاپ قم نیز از روند سنتی باید به سمت بسته بندی محصولات حرکت کند.

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی محمودیان بعد از ظهر سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه صنعت چاپ استان قم با شاخص ۱۵۰۰ ورق ماشین و مصرف سالیانه ۱۵۰ هزار تن کاغذ رتبه دوم صنعت چاپ کشور را دارا است، گفت: به نسبت تعداد جمعیت نیز رتبه اول را داریم و صنعت چاپ قم به عنوان یک برند و مزیت اقتصادی برای استان تلقی می‌شود.

رئیس اتحادیه چاپخانه داران و صنوف وابسته استان قم با اشاره به اینکه امیدواریم مسئولین استان به مزیت اقتصادی چاپ توجه بیشتری داشته باشند، افزود: در صنعت چاپ استان بیش از ۵ هزار میلیارد تومان سرمایه ثابت داریم و همین حدود نیز سرمایه در گردش داریم که به نظر می‌رسد نگاه به این صنعت باید توسط افراد و مسئولان تغییر کند.

وی با تاکید بر اینکه با افتتاح شهرک چاپ که هم اکنون در حال ساخت و ساز است و متأسفانه روند ساخت آن طولانی شده است سرمایه‌گذاری در صنعت چاپ استان بین ۸ تا ۱۰ هزار میلیارد تومان خواهد شد، ادامه داد: با آغاز به کار این شهرک صنعتی میزان اشتغال در استان قم و صنف چاپ از ۴ هزار نفر به ۵ تا ۸ هزار نفر خواهد رسید.

محمودیان با اشاره به اینکه در صورت درک صاحبان اصناف چاپ و رفع مشکلات صنعت چاپ در استان قم، این صنعت در قم می‌تواند عامل و وسیله‌ای برای کسب ثروت و درآمدهای استان به عنوان صنعت اول بشود، گفت: ۴ هزار خانوار درگیر صنعت چاپ هستند و ۴۸۰ تا ۵۰۰ واحد زیرمجموعه اتحادیه چاپخانه‌داران استان است که به طور متوسط در هر واحد حدود ۱۰ نفر مشغول به کار هستند و در برخی واحدهای بزرگ‌تر نیز ۱۷۰ نفر مشغول به کار در این واحدهای صنعتی هستند.

وی با اشاره به اینکه برای اینکه صنعت چاپ قم زنده بماند، باید به سمت صنایع بسته بندی برویم، گفت: مشتریان صنعت چاپ ناشران، نشریات و مطبوعات و صنایع هستند و لازم است یک تغییر در صنعت چاپ داشته باشیم و این صنعت از روند سنتی به سمت بسته بندی حرکت کند.

رئیس اتحادیه چاپخانه داران و صنوف وابسته استان قم مالیات بر ارزش افزوده را نابودکننده تولید دانست و افزود: همچنان مالیات بر ارزش افزوده به صورت غیر قابل درست از تولیدکنندگان دریافت می‌شود و ممیزهای مالیاتی دیگر مشکل صنعت چاپ است.

کد خبر 5215004

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۲۰:۱۵ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۹
      0 0
      باسلام از روزی که کتاب که یک کالای فرهنگی است به کالای تجاری تغییر کاربری داد قیمت کتاب سر به فلک کشید روزگاری خیّرین و واقفین کتابها رو با قیمت نازل به دست خوانندگان (اعم از طلاب و دانشجویان و دانش آموزان) میرسوندن... ولی افسوس ....