۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۵:۲۰

استاندار فارس:

تقویت اعتقادات فرهنگی جامعه اسلامی در اولویت باشد

تقویت اعتقادات فرهنگی جامعه اسلامی در اولویت باشد

شیراز – استاندار فارس گفت: مسئولین فرهنگی باید در خصوص ترویج برخی اعتقادات غیرقابل قبول از نظر فرهنگ ایرانی اسلامی باید آموزش های مناسبی را برای تقویت اعتقادات پذیرفته شده جامعه، ارائه کنند

به گزارش خبرنگار مهر، عنایت الله رحیمی بعد از ظهر سه شنبه در جلسه ستاد سازماندهی امور جوانان استان که با حضور معاون وزیر ورزش و جوانان برگزار شد، با بیان اینکه جامعه‌ی برخوردار از آرامش، امنیت سرمایه گذاری و تعامل با جهان، به رونق اقتصادی دست خواهد یافت، اظهار داشت: با تکیه بر منابع داخلی و بهره گیری از ظرفیت‌های جهانی برای پیگیری منافع ملی که دولت و نظام جمهوری اسلامی در این راستا تلاش می‌کنند، می‌توانیم امیدوار باشیم که آینده بهتری را برای کشور و جوانان رقم بزنیم.

وی با اشاره به اینکه علی رغم تلاش‌های بسیار دست اندرکاران امور جوانان، همچنان با وضعیت مطلوب در زمینه پاسخ به درخواست‌های جوانان فاصله زیادی داریم، افزود: یقین داریم آینده کشور از آن جوانان است و همگان باید نقش جوانان را برای اداره کشور باور کرده و زمینه را برای ورود جوانان در عرصه خدمت به مردم فراهم کنند.

استاندار فارس با بیان اینکه همگان باید به این وفاق دست پیدا کنیم که آینده کشور در اختیار جوانان است، گفت: تحقق شایسته مدیریت جوانان نیازمند الزاماتی است که از جمله آنها می‌توان به آموزش، مسکن و اشتغال اشاره کرد.

وی با تاکید بر اینکه جوانان باید از آموزش‌های عمومی و تخصصی برخوردار باشند، افزود: اگر خواهان کاهش آسیب‌های مختلف در حوزه جوانان هستیم باید در کنار آموزش به موضوع پرورش و تربیت نیز توجه کنیم و در زمینه ترویج هنجارهای پذیرفته شده اجتماعی را به صورت جدی پیگیری کنیم تا شاهد استمرار حرکت جامعه در مسیر فرهنگ قابل قبول اسلامی ایرانی باشیم.

استاندار فارس ارائه آموزش‌های عمومی، فنی و حرفه‌ای، آکادمیک و تکمیلی را موجب بالندگی جوانان دانست و با بیان اینکه دولت سرمایه گذاری خوبی در زمینه گسترش آموزش‌های رسمی در آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها صورت داده است، گفت: همچنین برای تقویت آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مانند آموزش‌های حرفه‌ای به سربازان و آموزش‌های افراد در جوار صنایع فعال، اقدامات قابل توجهی در استان فارس صورت گرفته است که می‌تواند در زمینه سازی برای ایجاد اشتغال نیز بسیار مؤثر باشد.

رحیمی با اشاره به اینکه استان فارس در زمینه ایجاد اشتغال در سال‌های گذشته همواره نرخ کاهشی داشته و از رتبه ۲۹ در سال ۹۲ به رتبه سوم در حال حاضر رسیده است، گفت: نرخ بیکاری استان فارس از ۱۶.۵ درصد در سال ۹۲ به حدود هفت تا هشت درصد در حال حاضر رسیده است که نشان دهنده آهنگ قابل قبول در کاهش نرخ بیکاری است که حاصل تلاش‌های دولت در زمینه تقویت سرمایه گذاری، ارائه تسهیلات و ریل گذاری صحیح و حضور فعالانه بخش خصوصی و بنگاه‌های اقتصادی است.

وی اظهار داشت: امیدواریم با تحقق مؤلفه‌های مختلف مؤثر بر ازدواج روز به روز شاهد افزایش شکل گیری خانواده در بستر هنجارهای پذیرفته شده در فرهنگ ایرانی اسلامی باشیم.

وی با بیان اینکه تغییراتی در هنجارهای مورد پذیرش جامعه ایجاد شده و برخی رسوم و هنجارهای گذشته به دست فراموشی سپرده شده است، افزود: تغییر در هنجارها با توجه به تحولات جهانی و تعاملات بین المللی ادامه خواهد داشت و موضوع مهم این است که این تغییرات در چارچوب تکامل و تعالی انسان بوده و هماهنگ با مکارم اخلاقی زمینه ساز ایجاد یک جامعه اسلامی و انسانی باشد.

استاندار فارس ادامه داد: بالا رفتن سن ازدواج، افزایش توقعات در ابتدای تشکیل زندگی، نحوه گزینش همسر و ترویج برخی اعتقادات غیرقابل قبول از نظر فرهنگ ایرانی اسلامی از جمله آسیب‌هایی است که قشر جوان را تهدید می‌کند و دست اندرکاران باید برای این موضوع تدابیری بیندیشند و آموزش‌های مناسبی را برای تقویت اعتقادات پذیرفته شده جامعه، ارائه کنند.

رحیمی با تاکید بر اینکه موضوع جوانان مقوله فراگیر و مربوط به همه دستگاه‌ها و نهادهای نظام جمهوری اسلامی است و باید با توجه به این موضوع و انجام وظایف، آینده بهتری را برای کشورمان رقم بزنیم.

کد خبر 5215064

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha