به گزارش خبرگزاری مهر، امیر عطشانی ظهر امروز شنبه در گفتگویی رسانهای در خصوص جزئیات این خبر اظهار کرد: اداره محیط زیست شهرستان حمیدیه جلسات هم اندیشی و ارائه راهکارهای مدیریت پسماند بقایای محصولات زراعی را با فرمانداری، بخشداران، دادستانی، اداره جهاد کشاورزی، انجمنهای مردم نهاد و انجمن صنفی کشاورزان برگزار کرده است.
وی افزود: این اداره نیز در خصوص اثرات سوزاندن کاه و کلش و بقایای محصولات زراعی و پایش و حضور مستمر در مناطق برداشت محصول زراعی ضمن دادن هشدارهای لازم، پیام و مطالب ضروری را به افراد مرتبط بیان و ارسال کرده است.
رئیس اداره محیط زیست شهرستان حمیدیه خبر داد: همچنین این اداره تاکنون تعداد ۳۲ فقره پرونده قضائی را با موضوع سوزاندن بقایای محصولات زراعی به مراجع قضائی این شهرستان معرفی کرد.
عطشانی، به ممنوعیت سوزاندن بقایای محصولات زراعی بر اساس ماده ۲۰ قانون هوای پاک و کاهش حاصلخیزی زمین اشاره و تأکید کرد: آتش زدن این حجم عظیم ضایعات باعث آلودگی شدید هوای شهرها، شهرکها و روستاهای اطراف مناطق زارعی میشود به طوری که تنفس هوا مشکل و دید رانندگان در جادهها کاهش مییابد.
وی ادامه داد: همچنین بیشتر کودکان دچار بیماریهای تنفسی مانند آسم و سالخوردگان دچار انواع ناراحتیها میشوند که عامل همگی آنها دود غلیظ حاصل از سوزانده شدن این ضایعات است که خود تهدیدی برای بهداشت عمومی تلقی شده و باعث آلودگی محیط زیست، تخریب زیستگاه جانداران، از بین رفتن سایر موجودات زنده در خاک از اثرات نامطلوب میشود.
نظر شما