سروش ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به درگیری اراضی شهرستان رودبار طی چند سال اخیر با آفت ملخ مراکشی، اظهار کرد: این آفت ابتدا از گیاهان مرتعی سپس غلات همانند گندم، جو، حبوبات مثل عدس، ارزن و شبدر، یونجه و سپس از سایر سطوح سبز و درختان مثمر و غیر مثمر اطراف محل زندگی تغذیه میکند.
وی گفت: با توجه به حجم گسترده ملخ مراکشی در سال جاری با پیش بینیها و مبارزه به موقع، آفت ملخ مراکشی کنترل شده و خسارتها به حداقل ممکن رسیده است.
ابراهیمی با اشاره به آخرین وضعیت مبارزه با آفت ملخ مراکشی، افزود: تاکنون بیش از ۲۰ هزار هکتار عملیات دیده بانی و ۱۹ هزار و ۳۰۰ هکتار از اراضی شهرستان رودبار در نقاط مختلف سم پاشی شده است.
وی ادامه داد: این عملیات در منجیل، لوشان، خورگام و رحمت آباد، مناطق ساری چم، رستم خانی، قره تیکان، خلخا، واریان، غارکوه، پادگان سپاه، جمال آباد، کردملکی، آینده سازان، بلستان، ترکنشین، برند، حلاج و کوثر، مرغداری درنا، پاچنار، کرماک، نیروگاهبادی منجیل، علی آباد بالا و پایین، روستای گوفل، پشتکلا، نوده انجام شده است.
مدیر جهاد کشاورزی رودبار با بیان اینکه پنج هزار و ۸۰۰ لیتر سم به صورت محلول پاشی و مه پاشی به کار رفته است، ادامه داد: ۱۰ تن طعمه مسموم که شامل مخلوط سبوس گندم و سم است جهت مبارزه با ۳۰۰ هکتار از اراضی زراعی و باغی، بین کشاورزان در سطح شهرستان توزیع شده است.
وی با اشاره به اینکه بیش از هشت اکیپ سمپاشی در شهرستان تشکیل شده است، افزود: از تمام ظرفیتهای دولتی و همکاری مردمی برای سم پاشی ها و مبارزه با این آفت استفاده شده است.
نظر شما