محمدرضا عادلی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص مهمترین شاخصههای شفافیت بیان کرد: شفافیت خوب است ولی انسانها خیلی پیچیده هستند و تنها اینکه به بیان برنامهها بپردازند کافی نیست بلکه باید شناسنامه کاری آنها به طور دقیق و کامل بررسی شود.
دبیر کانون تربیت اسلامی تاکید کرد: برخی تنها خوب سخن گفتن را آموختهاند و از این دسته افراد اکنون در انتخابات شورای شهر قزوین شرکت کرده و مسئول این نوع اتفاقها خبرگزاریها و رسانههایی هستند که به این افراد در نشر فرافکنیهایشان کمک میکنند بنابراین مسئولیت رسانهها سنگین است.
وی در خصوص تأثیر شفافیت بر انتخابات، اذعان کرد: شفافیت به شرط واقعی بودن تأثیرگذار است و حتی به شرط واقعی بودن هم بیشتر باید به عملکرد گذشته نامزدها انتخابات پرداخت برای مثال نمایندگان قزوین میبایست تخلفهای دولت را نقد میکردند اما این کار را نکردند و همین عدم بیان نقدها باعث افزایش فساد شده است.
وی با اشاره به اینکه رسانهها آنچه که باید را نمیگویند افزود: تعداد افرادی که در استان قزوین شجاعانه و با صراحت واقعیتها را بیان میکند محدود است و به آن عده محدود هم بها داده نمیشود.
وی عنوان کرد: علت اینکه برخی مسئولین از فساد نیروهای زیرمجموعه خود جلوگیری نمیکنند آن است که فسادگران از دوستان آنها هستند همچنین رسانهها و خبرگزاریها نیز باید فاسدان و عملکرد آنها را با صراحت به مردم معرفی کنند.
این مسئول در خصوص مطالبه گری اظهار کرد: مطالبهگری به معنای دقیق کلمه، واژه جدید و پرطرفداری است ولی مطالبهگری هایی که اکنون شاهد آن هستیم در شأن مفهوم حقیقی آن نیست.
وی اضافه کرد: پویش «از ما» که خبرگزاری مهر بانی آن است، حرکت بسیار خوبی است و افرادی که داوطلب انتخابات شدهاند باید در این پویش به بیان شناسنامه و سابقه کاری خود به ویژه در سیاست بپردازند و خبرگزاریها باید از خود سانسوری پرهیز کنند و به بیان احوال اجتماعی نامزدها بپردازند.
وی در پایان یادآور شد: وقتی خبرگزاریها خواب باشند مانند یکی از دورههای پیشین نامزدی انتخاب میشود که حتی الفبای سیاست را هم نمیداند و هیچ کار مفیدی در دوره نمایندگی خود انجام نمیدهد چرا که رسالت خبرگزاریها شناساندن احوال اجتماعی نامزدها به مردم است بنابراین قلم بهدستان و خبرگزاریها باید معتقد صددرصد به قیامت باشند.
نظر شما