به گزارش خبرنگار مهر، مهدی احمدی ظهر دوشنبه در نشست با مسئولان دانشگاه فرهنگیان بوشهر ضمن تقدیر از حضور اصحاب رسانه استان در این نشست با توجه به شرایط کرونایی اظهار داشت: دانشگاه فرهنگیان تنها دانشگاهی است که رئیس هیأت امنای آن ریاست محترم جمهور است و دانشگاهی است که اصطلاحاً در اساسنامه آن قید شده است که دانشگاهی استراتژیک و مأموریت گرا است و از نظر قدمت بیش از یکصد سال قدمت دارد.
مدیرعامل بنیاد خیرین حامی دانشگاه فرهنگیان کشور گفت: با وجود اینکه در سال ۹۱ این دانشگاه از تربیت معلم به دانشگاه فرهنگیان تغییر نام پیدا کرده است ولی همان دانشگاه تربیت معلمی است که وظیفه ذاتی آن تربیت دانشجو معلم برای وزارت آموزش و پرورش میباشد.
وی با بیان اینکه دانشگاه فرهنگیان تنها دانشگاهی است که میزبان مقام معظم رهبری در ۱۹ اردیبهشت سال ۱۳۹۷ بوده است، بیان داشت: مقام معظم رهبری در این دیدار دانشگاه فرهنگیان را مرکز ثقل اصلی نظام آموزش و پرورش کشور است و همه دستگاهها به ویژه سازمان امور استخدامی، وزارت علوم، برنامه و بودجه و … باید دست به دست هم دهند و نیازمندیها و نواقص این دانشگاه را مرتفع کنند.
احمدی ادامه داد: ما اگر بخواهیم کشوری مترقی و توسعه یافته در همه جهات داشته باشیم ناگزیریم در رفع نواقص و کمبودهای این دانشگاه که یک دانشگاه انسان ساز و تربیت کننده نسل جوان کشور است، کوشا باشیم و به این جهت بود که مبارک شجره طیبه معنادار تأسیس و راه اندازی بنیاد خیرین حامی دانشگاه فرهنگیان کشور بود و امروز شاهد تأسیس بیست و چهارمین شعبه استانی را شاهد تأسیس آن هستیم.
وی اضافه کرد: در بسیاری از کشورهای جهان رسم بر این نیست که تنها با اعتبارات دولتی دانشگاههای برتر دنیا را بچرخانند و با توجه به اینکه ایران در سابقه وقف و نیکوکاری پیشینه خاصی در دنیا دارد، امیدواریم روزی برسد که دانشگاه فرهنگیان نیازی به اعتبارات دولتی نداشته باشد.
احمدی تاکید کرد: چرا که وقتی چرخاننده سیستمهای آموزشی توسط ظرفیتهای مردمی باشد آنها از وابستگیها کمتر میشوند و باعث میشود ذات اصلی آموزش و پرورش در آن جریان پیدا کند.
وی متذکر شد: دانشگاه فرهنگیان این افتخار را دارد که بعد از حضور مقام معظم رهبری این بنیاد را با حضور صاحب نظران و صاحب منصبان متعهد به عنوان هیأت مؤسس از جمله خنیفر رئیس دانشگاه فرهنگیان، معاونتهای دانشگاه، شخصیتهای برجسته ملی و فرا ملی ما مثل علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی هستهای کشور و ۱۵ نفر از نمایندگان مجلس هیأت مؤسس جمع شدند و این بنیاد را پایه ریزی کردند.
احمدی با بیان اینکه امروز بنیاد خیرین حامی دانشگاه فرهنگیان از لحاظ زیرساختها یکی از قویترین بنیادهای کشور تلقی میشود، افزود: هیچ دانشگاهی در کشور به اندازه دانشگاه فرهنگیان دارای ظرفیت نیست.
وی اضافه کرد: دانشگاه فرهنگیان با وجود ۹۷ پردیس و مرکز آموزشی و حدود ۱۰۰ هزار دانشجو و با وجود حداقل یک پردیس دختران و یک پردیس پسران در تمام استانهای کشور باعث شده که این دانشگاه ظرفیتهای بسیار بزرگی را داشته باشد که هیچ دانشگاهی در کشور دارای این ظرفیت نیست.
احمدی با بیان اینکه تولید این دانشگاه نیروی انسانی مورد نیاز آموزش و پرورش کشور است که برای سی سال در کشور ماندگاری دارد و تولید و محصول تاریخ انقضا ندارد، تصریح کرد: بعد از گذشت ۴۲ سال از انقلاب اسلامی و حاکمیت اسلامی ما به این مرحله رسیدهایم که اگر بخواهیم دانشجو معلمی در تراز نظام مقدس جمهوری اسلامی تربیت کنیم باید برای او برنامه و هزینه داشته باشیم و این امر با هزینههای امروزه که جوابگوی بسیاری از زیرساختهای عمرانی، تجهیزات، ملزومات و امثال اینها نیست تقریباً امکان پذیر نیست.
وی متذکر شد: امروز بنیاد خیرین دانشگاه فرهنگیان در نظر دارد در راستای طرح ماندگار ریاست محترم دانشگاه به نام طرح ۳۱-۱۰۰ یا طرح ۳۱-۳۱ گامهایی در آینده نه چندان دور بردارد و این طرح به این شکل است که ۳۱-۱۰۰ یا ۳۱-۳۱ که ۱۰۰ به معنای صدمین سال قدمت این دانشگاه و ۳۱ یعنی ۳۱ استان که مدیران ارشد به ویژه استانداران محترم به میزان ۱۰۰ هکتار زمین در اختیار دانشگاه فرهنگیان قرار بدهند.
احمدی بیان داشت: تربیت دانشجو معلم قیمتی و دانشجو معلم در تراز نظام مقدس جمهوری اسلامی نیاز به امکانات و هزینه دارد و بنیاد خیرین امیدوار است با تأسیس ۳۱ شعبه در کشور با کمک خیراندیشان نیکوکار و کسانی که ثروت و موهبت الهی در اختیار آنها قرار گرفته در کنار این دانشگاه قرار گرفته و این طرح را اجرایی کنند.
مدیرعامل بنیاد خیرین حامی دانشگاه فرهنگیان کشور در پایان گفت: امیدواریم که بنیاد خیرین حامی دانشگاه فرهنگیان بتواند با حرکتهای سازنده و ایجاد اعتماد برای خیرین این نیت خود را عملی کند.
ایجاد شعب استانی بنیاد خیرین حامی دانشگاه فرهنگیان
رئیس هیأت مدیره بنیاد خیرین حامی دانشگاه فرهنگیان کشور نیز در این نشست خبری اظهار داشت: بنیاد خیرین حامی دانشگاه فرهنگیان که مرکز آن در تهران میباشد دارای ۷ نفر هیأت مدیره و ۱۵ نفر هیأت امنا و ۴۰ نفر موسسین صاحب نام دانشگاه فرهنگیان هستند.
علیقلی حسنی اعظمی گفت: همه ما ۷ نفر که در واقع کارهای صنفی انجام میدهیم و یا پزشک هستند یا کارهای تولیدی و بازرگانی انجام میدهند، علاقمند پیشرفت و ترقی نسل جوان کشور و آینده سازان آن هستیم.
حسنی اعظمی بیان داشت: اعضای هیأت مدیره این بنیاد با این تفکر که فرزندان هر خانواده سرمایه جامعهای است که میخواهند در مدارس درس بخوانند و ما میخواهیم این سرمایههای کشورمان را به کسی بسپاریم که واقعاً یک معلم و استاد شایسته باشد و بتواند آنها را به عنوان نسل آینده خوب تربیت و تعلیم داده و تحویل جامعه دهد.
وی در ادامه اضافه کرد: در این راستا بهترین گزینهای که با تأمل و تفکر به آن خواهیم رسید در قالب دانشگاه فرهنگیان تبلور مییابد و دانشجومعلمانی که با خلوص نیت و معلومات عالی چهار سال در دانشگاه فرهنگیان تحصیل میکنند، در آینده آنها فرزندان ما را تعلیم و تربیت کرده و تحویل جامعه میدهند. برجسته و شایسته ای برای جامعه و فرزندان ما باشند.
حسنی اعظمی تصریح کرد: ما هر چه در اینجا هزینه کنیم حتماً بهره برداری آن را کل جامعه خواهد کرد.
رئیس هیأت مدیره بنیاد خیرین حامی دانشگاه فرهنگیان کشور گفت: استان بوشهر بیست و چهارمین استانی است که بنیاد حامی خیرین دانشگاه فرهنگیان در آن تأسیس میشود و با امید به خداوند متعال و همت خیرین نیک اندیش بتوانیم خوابگاه و تجهیزات در خور مقام دانشجو معلمان در اختیار این دانشگاه قرار دهیم تا فردا که معلم شد با نیت و عقبه نیکی که در دانشگاه دیده است بتواند به جامعه و فرزندان کشورمان خدمت کند.
نظر شما