۱۱ خرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۰۶

وزیر صمت خبر داد؛

رشد تولید بالای ۵۰ درصدی ۲۷ رشته صنعتی در فروردین ۱۴۰۰

رشد تولید بالای ۵۰ درصدی ۲۷ رشته صنعتی در فروردین ۱۴۰۰

وزیر صمت گفت: در فروردین ماه سال جاری در ۲۷ رشته صنعتی، کشور شاهد رشد تولید بالای ۵۰ درصدی بودیم.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت صمت، علیرضا رزم حسینی در آئین افتتاح بزرگترین خط تولید سیمان کشور گفت: ظرفیت تولید سیمان در کشور ۸۰ میلیون تن و نیاز کشور به این محصول حدود ۷۰ میلیون تن است؛ کشوری که روزی واردکننده سیمان بود امروز به یکی از کشورهای صادر کننده این محصول تبدیل شده است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت رشد تولید سیمان را ۱۳ درصد عنوان کرد و افزود: در کنار افزایش رشد تولید، تعمیق ساخت داخل در صنایع سیمان نیز یکی دیگر از افتخارات این صنعت است.

رزم‌حسینی توضیح داد: تحریم‌های ظالمانه علیه کشور موجب تقویت و رشد صنایع مختلف کشور شده است، بطوریکه در حال حاضر ۸۰ درصد از کارخانجات سیمان در سراسر کشور در نتیجه اعتماد به توان داخلی ساخته شده اند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه صحبت‌های خود، صادرات غیرنفتی در سنوات گذشته را مؤثر در توسعه صنعت و افزایش تولید داخل دانست و تصریح کرد: اگر صادرات غیرنفتی در این سال‌ها وجود نداشت در تأمین مواد اولیه برای تولید با مشکل روبرو می‌شدیم؛ خوشبختانه با همت فعالان اقتصادی و سیاست گذاری‌های مناسب، توانستیم با وجود فشار ناشی از تحریم‌ها و شیوع بیماری کرونا به رشد صنعتی ۸ درصد دست پیدا کنیم.

رشد بالای ۵۰ درصدی ۲۷ رشته صنعتی در فروردین ماه سال جاری

وی با بیان اینکه در فروردین ماه سال جاری در ۲۷ رشته صنعتی، کشور شاهد رشد بالای ۵۰ درصد بود، گفت: با توجه به شرایطی که وجود دارد پیش‌بینی می‌کنیم این آهنگ رشد تولید و در کنار آن تجارت بین‌المللی ادامه پیدا کند.

رزم حسینی با تاکید بر سیاست وزارت صمت مبنی بر حمایت از تولید داخل، به سابقه طولانی صنعت سیمان در کشور اشاره کرد و با استناد به ظرفیت ۸۰ میلیون تنی تولید در سیمان، آن‌ها را فرصتی خوب برای ساخت کشور توصیف کرد.

کد خبر 5225754

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • علی IR ۱۷:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۱
      0 0
      سیاست های حمایتی، ممنوعیت واردات کالاهای مشابه تولید داخل، ساز و کار مالی سامانه نیما و دیگر اقداماتی که در راستای بی اثر کردن تحریم ها و مقاوم سازی اقتصاد در مقابل تحریم و تهدیدهای خارجی انجام شده در صورت لغو تحریم ها نیز باید تداوم داشته باشند و گسترش و توسعه یابند تا قدرت نرم کشور افزایش یابد