به گزارش خبرنگار مهر، محسن هاشمی با اشاره به اینکه چهارشنبه گذشته در حوالی غروب، پالایشگاه شهید تندگویان دچار حریق شد و یکی از گستردهترین و پرریسک ترین حوادث تهران اتفاق افتاد، گفت: خوشبختانه آتش نشانان در کوتاهترین زمان ممکن با وجود خطرات احتمالی، مبارزات فنی، علمی و ایثارگرانه ای داشتند و از بروز یک فاجعه جدی جلوگیری کردند تا به قولی برخی از اعضا حادثهای شبیه بیروت رخ ندهد.
وی ادامه داد: براساس پیشنهاد اعضای شورای شهر قرار شد از زحمات آتش نشانان تشکر ویژه داشته باشیم.
مهدی داوری مدیرعامل سازمان آتش نشانی شهرداری تهران با بیان اینکه به محض اطلاع از حادثه اقدامات وسیعی برای اطفای حریق شروع کردیم، گفت: ۱۲ ایستگاه در این عملیات شرکت داشتند و با تشخیص درست از خطرات محل، تمام تلاششان را برای جلوگیری از فاجعه گذاشتند.
وی با اشاره به اینکه از ابتدای وقوع این حادثه نگران ۷ مخزنی در این منطقه بودیم که حاوی پسابهای تولیدات نفتی بودند افزود: محتویات این پسابها برای تولید محصولات قیر و آسفالت استفاده میشود و با وجود اینکه دیر مشتعل میشود اما به سختی خاموش میشوند.
داوری اعلام کرد: ۹۰ هزار بشکه در این ۷ مخزن بود که متاسفانه در لحظات اولیه ۶ مخزن درگیر آتش شده بودند و احتمال انفجار مخازن ال پی جی که بسیار نزدیک این مخازن بودند وجود داشت.
وی با اشاره به اینکه با ادامه روند اطفا تعداد ایستگاههای درگیر به ۳۱ ایستگاه آتش نشانی با حضور واحدهای کرج، قزوین کهریزک و باقرشهر رسید، گفت: حتی فرودگاه مهرآباد هم با اعزام هواپیما به کمکمان آمد که این همراهیها جای تشکر دارد.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی شهرداری تهران به تشریح استراتژی این عملیات اشاره کرده و گفت: استراتژی این بود که درگیر شدن مخازن و نزدیک شدن به ال پی جی ها با توجه به حرارت موجود بسیار سخت خواهد بود اما برای دقایقی ریسک را با وجود احتمال انفجار پذیرفتیم و خوشبختانه از انفجار ال پی جی ها جلوگیری شد.
وی افزود: عملیات اطفا خیلی سخت بود و برای آنکه حجم منابع کف زیادی لازم داشتیم با کمک آتش نشانان شهرهای اقماری این اطفا حریق رخ داد.
نظر شما