به گزارش خبرنگار مهر، بهرام سرمست پیش از ظهر سه شنبه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان قم که به حضور دکتر رئیسی، معاون وزیر بهداشت در سالن کرامت استانداری برگزار شد، طی سخنانی گفت: در ۹۰ جلسه ستاد مدیریت بحران قم، ۹۶۶ مصوبه تاکنون در خصوص کرونا تصویب شده که حدود ۹۰ درصد از آنها اجرایی شده است.
استاندار قم با بیان اینکه در شورای اطلاع رسانی استانداری قم نیز طی ۴۷ جلسه، ۲۳۹ مصوبه به تصویب رسیده است افزود: اساس و پایه تمام مصوبات استانی در مقابله کرونا بر مبنای نظر کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی و متخصصان حوزه بهداشت بوده است.
وی تصریح کرد: در مسیر مبارزه با کرونا از ظرفیت مراجع عظام تقلید، نیروهای مسلح، طلاب، گروههای جهادی و خیرین سلامت، برای رسیدگی به اقشار ضعیف و تأمین تجهیزات درمانی قم استفاده شده است.
بهرام سرمست اضافه کرد: به دلیل کشف اولین نمونه مثبت بیماری کرونا در قم بیشترین زمان مقابله با کرونا را در کشور داشته است و از همان لحظات ابتدایی کشف ویروس کووید ۱۹ جلسه ستاد مدیریت بحران تشکیل و تصمیماتی گرفته شد که بعدها به نقطه اتکا وزارت بهداشت در تصمیم سازی های کرونایی تبدیل گردید.
استاندار قم با اشاره به شدت درگیری وسیع قم در ۱۶ ماه گذشته با بیماری کرونا گفت: یادآور شد: این مساله خسارتهای گستردهای به بخش خدمات، گردشگری و اشتغال وارد نموده است
وی تصریح کرد: اساس ۶۰ درصد اقتصاد قم بر بخش گردشگری و خدمات استوار است و کرونا از ابتدای زمان شیوع تاکنون خسارتهای جبران ناپذیری به این بخش اقتصاد استان وارد کرده است
سرمست همچنین از بازاریان و کسبه که همکاری بسیار خوبی با ستاد مدیریت بحران داشتهاند، تشکر کرد و با بیان درگیری شدید استان با بیماری کرونا گفت: قم با ۴ ماه ثبات و ماندگاری در شرایط آبی، بیشترین زمان ماندگاری در این وضعیت را در زمستان گذشته برای خود ثبت کرده است.
وی همچنین گفت: در طی این دوران در قم شاهد دوگانگیهای کاذب و مخربی مثل دوگانه معیشت و سلامت، دوگانه سلامت و دیانت و دوگانه سلامت و امنیت نبودیم.
سرمست تصریح کرد: با افتتاح بیمارستان امیرالمومنین (ع) و نزدیکی به زمان بهره برداری از بیمارستان مادر، ۴۵۰ تخت به ظرفیت بیمارستانی استان قم اضافه خواهد شد.
استاندار قم، تجهیز خانههای بهداشت روستایی، صدور مجوز برای استخدام ۲۵۰ نیروی جدید در دانشگاه علوم پزشکی، تأمین تجهیزات مراکز بهداشتی مستقل در دو شهرستان جدید کهک و جعفرآباد و امکان تجدید نظر در فعالیتهای مربوط به بخش گردشگری و تالارهای پذیرایی را از درخواستهای مهم استان قم از وزارت بهداشت عنوان کرد.
وی در پایان از انسجام و همدلی بی نظیر در بین مدیران، اعضای شورای تأمین و ستاد استانی مبارزه با کرونا و حمایتهای ستاد ملی و همین طور از شهروندان، اصناف، خیرین و گروههای مردمی در جهت رعایت دستورالعملهای بهداشتی و کمک به مدیریت بحران کرونا قدردانی کرد.
نظر شما