استاد دانشگاه امام صادق (ع) در گفتگو با خبرنگار مهر با ارزیابی طرح اصلاح ساختار بانکها گفت: نتیجه اصلاح ساختار بانکها مهم است به نحوی که شیوه تغییرات ساختار در کم یا زیاد شدن شعبات، تغییر مدیران بانکها و یا افزایش نظارت بانک مرکزی نمود می یابد؛ این نکته ای است که باید مورد توجه قرار گیرد.
محمد کاظم نجفی علمی افزود: تغییر ساختار بانکها دامنه وسیعی دارد که در این راستا، می توان به ورود سیستم بانکداری خارجی در کشور، کمک به افزایش تولید و مشخص شدن ایرادات ساختاری موجود به منظور بهتر شدن فعالیت بانکها اشاره کرد.
وی تصریح کرد: برخی شاخههای اصلاح ساختار را می توان در مقاطع زمانی کوتاهتری مثلا تا پایان سال هم انجام داد ولی برخی نیاز به زمانهای بیشتری دارد که از آن جمله می توان به اصلاح ساختار سپردههای بانکها نام برد که خود زمان و ابزار خاصی را می طلبد.
استاد دانشگاه امام صادق (ع) گفت: در بحث گسترده اصلاح ساختار می توان به مصادیقی همچون افزایش تعداد بانکهای خصوصی، کاهش بانکهای دولتی و افزایش رضایتمندی از خدمات دهی بانکها اشاره کرد.
نجفی عملی یادآور شد: براساس بند " ج" اصل 44 قرار است تعدادی از بانکهای دولتی به خصوصی تبدیل شوند که شرایط آن در حال فراهم شدن است؛ ولی این تغییرات به منزله اصلاح ساختار نیست.
نظر شما