۲۲ خرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۱۲

امام جمعه خرمشهر تأکید کرد؛

لزوم برخورد باخرید آرا درانتخابات شورا/بصیرت در انتخابات لازم است

لزوم برخورد باخرید آرا درانتخابات شورا/بصیرت در انتخابات لازم است

خرمشهر- امام جمعه خرمشهر بر ممنوعیت خرید آرای مردمی تأکید کرد و گفت: وجود بصیرت بالای مردم برای مشارکت حداکثری در انتخابات ۱۴۰۰ لازم است و آنها باید از اهمیت انتخابات آگاه باشند.

حجت الاسلام محمدجواد عادل پور در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، وجود بصیرت بالای مردم را برای مشارکت حداکثری در انتخابات ۱۴۰۰ لازم دانست و تأکید کرد: مردم باید از اهمیت انتخابات آگاه باشند و آن را حق طبیعی و مسلم خودشان بدانند چرا که انتخابات عامل مهم و اساسی تغییر سرنوشت اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، معیشتی و… کشور است.

وی، «انتخابات» را یکی از راه‌های مشارکت در تصمیم‌گیری‌های مهم کشور بیان کرد و افزود: در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، نعمت انتخاب در اختیار مردم داده شده است تا آنها بتوانند با اراده و تصمیم خودشان، مسائل را تغییر بدهند.

امام جمعه خرمشهر، مشارکت و حضور در انتخابات را عامل مهم در تصمیم‌گیری مسائل کلان کشور، استان، شهر و روستان اعلام و تأکید کرد: مسئله انتخابات یکی از مسائل مهم و ضروری کشور است که امنیت، ثبات، اقتدار و… کشور وابسته به همین مسئله است و امید می‌رود که با حضور حداکثری مردم در انتخابات، توطئه‌های دشمنان نقش بر آب شود.

حجت الاسلام عادل پور، رفتار مسئولان را در زمینه مشارکت حداکثری در انتخابات بسیار مهم و ضروری دانست و افزود: مردم به اصل نظام اعتماد و آن را باور دارند و آنها دوستدار انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هستند اما نسبت به رفتارهای برخی مسئولان گله دارند و همین رفتارها باعث شده تا مردم بسیار گله‌مند و ناراحت باشند.

وی با بیان اینکه در این هشت سال یعنی در دولت‌های یازدهم و دوازدهم شاهد رفتارهایی از برخی مسئولان بودیم که به اعتماد مردم ضربه زده است، تأکید کرد: رفتار مسئولان باید خوب باشد و مشکلات مردم را حل کنند و نباید بگذارند که مردم به دنبال مسئولان بیایند بلکه خود مسئولان باید به دنبال حل مشکلات مردم باشند و امید است که مسئولان در این روزهای باقی‌مانده به خصوص که به ۲۸ خرداد روز نزدیک می‌شویم، خدمتگزار مردم باشند.

امام جمعه خرمشهر در جواب سوال خبرنگار مهر «در ادوار گذشته انتخابات شاهد بودیم که بعضی از کاندیدهای انتخاباتی چه مستقیم و چه غیرمستقیم آرای مردم را می‌خریدند که دراین‌باره نظرتان چیست و برای این معضل چه راهکاری را پیشنهاد می‌کنید؟» گفت: در انتخابات گذشته البته نه در انتخابات ریاست جمهوری بلکه به طور عمده در انتخابات مجلس شورای اسلامی یا شورای شهر و روستا این امر بوده که غیرقانونی، حرام و نادرست است.

ممنوعیت خرید آرای مردم

حجت الاسلام عادل پور، «رأی مردم» را به منزله امانت بسیار مهم دانست و تأکید کرد: آحاد مردم باید بدانند که با رأی نادرست آنها دنیایشان خراب می‌شود زیرا فردی که آرای مردم را خریداری می‌کند در حقیقت بی تعهدی و ناپایبندی خودش را به هیچ اصلی ثابت می‌کند و در آینده مشکلات شهری را برای مردم ایجاد خواهد کرد.

وی با بیان اینکه مسئول غیر متعهد باعث ایجاد مشکلات بسیاری از جمله به موقع پرداخت نشدن حقوق کارگران و… می‌شود، افزود: بنابراین مردم به خاطر یک مبلغ بسیار کم که شاید کفاف چند ساعت زندگی نباشد، دنیای خودشان را نباید خراب کنند بلکه باید با انتخاب درست و منطقی، دنیا را آباد کنند و با انتخاب صحیح در عمرانی کشور، استان، شهر و روستا سهیم شوند.

امام جمعه خرمشهر بر ورود و نظارت دقیق و مستمر دستگاه‌های نظارتی - اطلاعاتی و امنیتی تأکید کرد و گفت: خرید آرای مردمی خیانت بسیار بزرگی است و دستگاه قضائی نیز باید با متخلفانی که مستقیم یا غیرمستقیم مرتکب این جرم شده‌اند، برخورد قاطعانه داشته باشد و حتی کاندید متخلف را از گردونه انتخابات خارج کند چرا که این کار خندیدن به شعور مردم و بازی کردن با احساسات و اراده آنهاست.

لزوم نظارت نخبگان بر کارهای منتخبان

حجت الاسلام عادل پور در پاسخ به سوال خبرنگار مهر «بسیاری از نامزدهای انتخاباتی در زمان انتخابات در دسترس هستند و وعده و وعیدهای مختلفی را به مردم می‌دهند اما به محض اینکه کرسی را تصاحب می‌کنند، راه‌های ارتباطی خودشان را با مردم قطع می‌کنند که به نظرتان آحاد مردم چطور بدانند که کدام کاندید بعد از تصاحب کرسی، همیشه در دسترس خواهد بود و به حرف‌هایش عمل می‌کند؟» گفت: آنچه می‌تواند این معضلات و مشکلات را حل کند، نظارت خود مردم است و آنها باید در انتخاب کردن نیز دقت داشته باشند و افراد متعهد، امین، کاردان و کاربلد و… را انتخاب کنند.

وی، نظارت و مطالبه گری نخبگان به نمایندگی مردم از منتخبان را حائز اهمیت دانست و افزود: مطالبه گری آگاهانه نخبگان یکی از عناصر مهم و کاستن از کم تعهدی مسئولان و منتخبان است که این مطالبه گری باید بدون حب و بغض سیاسی، شخصی، گروهی، حزبی و بر اساس انصاف باشد.

امام جمعه خرمشهر تأکید کرد: این مطالبه گری نخبگان که همراه با طرح سوالات دقیق، شفاف و کارشناسی است می‌تواند مشکل جامعه را حل کند و افرادی را که بخواهند کم‌کاری کنند، سر جای خود بنشانند؛ بنابراین منتخبان باید پاسخگوی منتخبین باشند و برای این کار باید ساز و کاری فراهم شود.

حجت الاسلام عادل پور عنوان کرد: در این زمینه نیاز است که جلسات پاسخگویی برگزار شود که از سویی نخبگان طرح سوال کنند و از سوی دیگر منتخبان با ارائه دلیل و سند پاسخگو باشند که این امر می‌تواند از طریق صدا و سیما یا رسانه‌های دیگر انجام شود.

کد خبر 5231657

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha