محمود شهشهانیپور در گفتگو با خبرنگار مهر در پاسخ به این سوال که «هدفگذاریها، برنامهها و اولویت فعالیتهای شما در دوره جدید شورا چیست؟» اظهار داشت: پاک نمودن هوای تهران با تجهیز ناوگان حمل و نقل درون شهری شامل تاکسیها، اتومبیلهای کرایه (آژانسها) به خودروی هیبریدی و کاهش مصرف سوخت. ایجاد شهرکهای نمونه مسکونی با تراکم در ارتفاع زیاد و تأمین مایحتاج اولیه در شهرکهای نمونه با پوشش حداقل یکصد هزار قلم کالا از طریق هایپر مارکتها در محل مذکور برای جلوگیری از ترددهای غیر ضروری و منظم کردن و مستقر کردن خدمات درمانی در مناطق مختلف برای کاهش تردد و مراجعات و به طور کلی منظم کردن خدمات سازمانهای زیر مجموعه خدمات شهری شهرداریها بر اساس بافت جمعیتی جدید شهری و ترکیب آن هدف گذاری بنده است.
وی در پاسخ به این سوال که «شهرداریها هم اکنون با مشکل درآمد مواجه هستند، برنامههای شما برای ایجاد درآمد پایدار چیست؟ و چه برنامهای برای حذف هزینههای غیر ضروری و اختصاص آن به اقدامات عامالمنفعه برای برخورداری یکسان همه مردم دارید؟» نیز گفت: مشارکت با انبوه سازان برای توسعه شهرکهای نمونه پر جمعیت و کم وسعت و آزاد سازی زمینهای شهری برای ایجاد مکانهای خدماتی شهری و واگذاری یا اجاره یا مشارکت آنها و در نتیجه درآمدهای پایدار خدمات شهری، اصلاح وضعیت تاکسیرانی و استفاده از بخشی از سوبسید و یا درآمدهای ناشی از کاهش مصرف سوخت برای توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی و استفاده از درآمدهای پایدار خدمات در محلهای سرمایه گذاری شده و طرحهای ایجاد درآمد پایدار از طریق توسعه خدمات شهری و خدمات غیرحضوری و تکنولوژی محور از برنامههای من برای ایجاد درآمد پایدار است.
این نامزد انتخابات شورای اسلامی شهر تهران، ری و تجریش در پاسخ به این سوال که «شهرداری ها در دورههای اخیر برای جذب نیروهای خاص همیشه تحت فشار اعضای شورا بودهاند، چه برنامهای برای این موضوع دارید که جذب نیرو از مسیر سفارش و فشار خارج و مبتنی بر مراحل قانونی و ضوابط شود؟» گفت: قانونمند کردن کمیته انتصاب مدیران (برای ایجاد فیلتر برای شایسته سالاری) و نیز جذب کارشناس از طریق آزمون و نیز برون سپاری اموری که قابلیت برون سپاری دارند.
شهشهانیپور همچنین در پاسخ به این سوال که «در دوره قبل در بسیاری از شهرها اعضای شورای شهر با چالشها و مشکلات مختلفی از جمله تخلفات مالی و … مواجه شدند که انتقاد مردم را نیز در پی داشت. تحلیل شما از چرایی وقوع این چالشها چیست؟» اظهار داشت: دلایل متعددی میتواند داشته باشد از قبیل: خلأ و نقص مقررات عدم آگاهی فنی و تخصصی افراد منتخب در شوراها (سیاسی بودن و غیر متخصص بودن اعضای شوراها) عدم آموزش مناسب و متناسب به مسئولیت اعضا و عدم آگاهی آنها از مقررات مربوط به منابع عام. فقدان دستورالعملهای کیفی و حاکمیتی برای انجام امور. عدم استفاده مناسب از ابزار تکنولوژیک برای شناسایی بهنگام اشتباهات یا سو جریانها ( فقدان نظام هوش تجاری BI) از چرایی وقوع این چالشها است.
وی در خصوص برنامه خود برای برون رفت از مشکلات و راهکارهایش برای نظارت مؤثر بر عملکرد اعضای شوراهای اسلامی شهر در دوره جدید در راستای تحقق بهترین عملکرد شورای شهر گفت:
۱- آموزش، آموزش و آموزش
۲- استقرار نظام تکنولوژیک هوش تجاری برای اطلاع مبادی ذیربط هر یک از امور مهم به صورت بهنگام برای جلوگیری از هر گونه سو جریان در بدو انحراف در سال اول.
۳- استقرار کمیته انتصابات تخصصی برای جلوگیری از انتصاب افراد غیر واجد شرایط در بخشهای مدیریتی و کارشناسی و استقرار نظام امتیازی برای بکارگیری مدیران صرفاً واجد شرایط.
این نامزد انتخابات شورای اسلامی شهر تهران، ری و تجریش در پاسخ به این سوال که «چه برنامهای برای شفافسازی امور و اطلاعرسانی مستمر به موکلان دارید تا شهروندان بدانند که نمایندگانشان چه فعالیتهایی را در پارلمان شهری دنبال کردهاند؟» گفت: ارائه گزارشهای فصلی و استقرار نظام بررسی عملکرد ۶ ماهه مدیران مناطق و تطبیق اقدامات انجام شده با وعدهها و برنامه ریزی انجام شده و شناسایی انحرافات و برنامههای جبرانی و طراحی و استفاده از اپلیکیشنهای اطلاع رسانی و مانیتورینگ مناطق شهرداریها برای اطلاع رسانی برنامهها و اقدامات انجام شده توسط کارگزاران مردم در شهرداریها در راستای شفاف سازی انجام میشوند.
وی به سوال «چه سازوکاری برای دریافت خواستهها و نظرات مردم و همچنین ارتباط با نخبگان و استفاده از نظرات کارشناسان در نظر دارید؟» اینگونه پاسخ داد: اپلیکیشنهای جامع برای مناطق مختلف شهرداریها. توسعه الکترونیک بخشهای مرتبط روابط عمومی شهری جهت دریافت نظرات و ارتباط با نخبگان و عنداللزوم انجام نشستهای تخصصی با نخبگان در موارد مختلف لازم و به خصوص ایجاد کانونهای غیر دولتی در محلات برای اطلاع رسانی متقابل مشکلات، راهکارها و پیشرفتها سازوکار مناسبی برای دریافت خواستهها و نظرات مردم و همچنین ارتباط با نخبگان است.
شهشهانیپور در خصوص میزان هزینه خود در انتخابات و اینکه این هزینه توسط چه کسانی تأمین میشود، گفت: هزینهای انجام نخواهم داد، لیکن برنامههای خود را در هر محفل مرتبطی ارائه خواهم نمود و در صورت نیاز نیز به منتخبین مردم جهت اطلاع یا بهره برداری ارائه خواهم کرد.
نظر شما