۲۶ خرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۲۲

«زلزله در نیل» روایت حضور نوه امام حسن در مصر منتشر شد

«زلزله در نیل» روایت حضور نوه امام حسن در مصر منتشر شد

رمان «زلزله در نیل» روایت زندگی سیده نفیسه، نواده امام حسن مجتبی است که ازمدینه برای زیارت مزار جدش ابراهیم خلیل الله راهی بیت المقدس می شود و ازآن جا به مصر مهاجرت می‌کند.

به گزارش خبرگزاری مهر در قاهره مصر، شاید کمتر کسی باشد که نشانی مزار سیده نفیسه یا به قول خود اهالی مصر ست‌نفیسه را نداند. حتی اگر خودشان هم مشرف نشده باشند حتما وصف حال این سیده با کرامت را شنیده اند خصوصا ازدحام در یازدهم ربیع الاول، در شب سالگرد تولدشان که شیعیان و اهل تسنن و حتی برخی اهل کتاب که در صحن و سرایش جمع و با مولودی خوانی نسبت به این بانو و اجدادش ابراز محبت و ارادت میکنند.

سیده نفیسه، نواده امام حسن مجتبی و بانوی عالمه و فرزانه است که ازمدینه برای زیارت مزار جدش ابراهیم خلیل الله راهی بیت المقدس می شود و ازآن جا به مصر مهاجرت می‌کند. مردم مصر که آوازه او را شنیده اند به استقبالش شتافته و با دیدن علم و مهربانی و کرامات ایشان، گرد ایشان می آیند.

سید سعید هاشمی، نویسنده با سابقه کشورمان با کتاب زلزله در نیل که توسط انتشارات کتاب جمکران به چاپ رسیده است، روایتگر این بانوی عالمه گشته است.

رمان «زلزله در نیل» گرچه در نگاه اول اثری‌ تاریخی است. اما سید سعید هاشمی با چنان خلاقیت و صراحتی تاثیرات رفتارهای بزرگان دین و افراد برگزیده را بر روح و روان آدمی به تصویر کشیده است که دامنه وسیعی برای اندیشیدن مقابل انسان می‌گستراند. در این کتاب ماجراهای تاریخی دربستری جذاب و با شخصیت هایی به یاد ماندنی روایت می شود و مخاطب را به دل حادثه می برد . مخاطب همراه با شخصیت های رمان سفری تاریخی را آغاز می کند سفری که انتهایش رسیدن به شناخت و آگاهی است.

داستان زلزله در نیل از مصر آغاز می شود؛ دیاری که دچار خشکسالی عظیمی شده، کودکان یکی پس از دیگری می میرند و تمساح ها در جستجوی غذا از نیل بیرون آمده اند به طرف روستاها روانه شده اند و از دست کاهن بزرگ معبد هم کاری بر نمی آید. در همین ایام آوازه بانوی بزرگی که به تازگی به قاهره آمده در تمام مصر پیچیده است. بانویی که خیر و برکت به همراه دارد و ...

«زلزله در نیل» روایت حضور نوه امام حسن در مصر منتشر شد

دررمان «زلزله در نیل» شخصیت‌های مختلفی وجود دارد اما دو شخصیت بسیار بیشتر به چشم می‌خورد؛ نارمر و همسرش ، شخصیت های قوی و دوست داشتنی که گمشده شان و جواب سوال هایشان را در وجود سیده نفیسه نواده امام حسن (ع) و شوهرش اسحاق فرزند امام صادق (ع) پیدا می کنند ، رمان روایتی است از آگاهی و عشق ، با شخصیت‌هایی که آمیزه ای از لطافت و صبر ، مهر و کین و امید و بیم هستند .

این کتاب و نارمر شخصیت اصلی رمان،داستان آدم‌های است که در پی هدفی هستند که همگان قادر به درک آن نیستند. آدم‌هایی پرسشگر، که به مسئله‌ی زندگی، هستی وخداوند می اندیشند و می‌خواهند معنایی برای آن پیدا کنند. افرادی که از انگشت‌نما شدن ترسی ندارند و به هر طریقی هدف والای خود را دنبال می‌کنند حتی اگر این هدف با پشت پا زدن به سنت ها و آیین های پدری شان باشد.

رمان زلزله در نیل کتاب خوش خوان و جذابی است که باعث می‌شود نگاه شما به تاریخ و افراد و اتفاقات مختلف متفاوت شود و به شما یادآوری کند که انسان های آزاده و فرزانه چطور نور ایمان را در قلب دیگران روشن می کنند و زمینه هدایتشان را فراهم می سازند.

رمان زلزله در نیل به قلم سید سعید هاشمی توسط انتشارات کتاب جمکران در 370 صفحه و با قیمت 45 هزار تومان منتشر شد.

در برشی از کتاب می خوانیم:

محمد بن سلیمان عرق کرده بود و بلندبلند نفس میکشید. دانه های درشت عرق بر پیشانیاش نشسته بود و دندانهایش به هم میخورد. انگار که سردش باشد. زن با نگرانی گفت: محمد؟ چه شده محمد؟محمد حرفی نزد. زن، غلام را صدا زد. غلام که آمد به او گفت: پیالهای آب بیاور. محمد ظرف آب را گرفت و به لبانش نزدیک کرد، اما نتوانست بخورد. ظرف را باشدت به دیوار روبه رو کوبید. ظرف سفالی شکست و آب بر دیوار پخش شد. زنش هراسان از تخت پایین پرید و آمد روبه روی محمد نشست. محمد! محمد! چه شده؟. زن، مانده بود حیران. نمیدانست چه شده و باید چه کند؟ رفت جلوتر و دست نوازش بر گونه محمد کشید. محمدجانم! عزیزم! چه شده؟ مریض شده ای؟ بگو چه شده؟ من که نصف عمر شدم! محمد بدون اینکه حرفی بزند، از زیر قبایش، نامه ای درآورد و به زنش نشان داد. زن نامه را گرفت و گفت: این دیگر چیست؟ به مهروموم شکسته نامه نگاه کرد. فهمید نامه از طرف خلیفه است.

کد خبر 5236220

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha