۲۶ خرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۰۳

در گفتگو با مهر عنوان شد؛

راه رسیدن به سعادت از انتخاب می‌گذرد

راه رسیدن به سعادت از انتخاب می‌گذرد

اراک- یک کارشناس مذهبی با تأکید بر اینکه راه رسیدن به سعادت از انتخاب می گذردگفت: اگر درک کنیم برای تغییر، ابتدا خود ما باید قدمی در راستای آن برداریم، مفهوم انتخابات کاملاً متفاوت خواهد شد.

حجت الاسلام احمد لقمانی در گفتگو با خبرنگار مهر پیرامون انتخابات ۱۴۰۰ اظهار کرد: راه رسیدن به سعادت از انتخاب می‌گذرد و انتخاب یکی از فلسفه‌های سعادت انسان است. بعضی قربانی تقدیر هستند و بعضی قهرمان تغییر، اگر ما این مسئله را درک کنیم و بفهمیم تغییری که می‌خواهد ایجاد شود خود ما باید قدمی در راستای آن برداریم اوضاع انتخابات کاملاً متفاوت خواهد شد.

وی یأس از لشکریان شیطان دانست و گفت: بنا بر فرمایش رهبر انقلاب مبنی بر تواصی به حق‌، در این چند ساعت باقی مانده باید افراد را دعوت کنیم و سعی کنیم با زبان خوش با مهربانی با دلیل و برهان آنها را به مشارکت فرا بخوانیم.

این استاد حوزه با اشاره به مسائل اقتصادی کشور و کمبود و صف اقلامی مانند مرغ، ادامه داد: امر به معروف و نهی از منکر در زمان و شرایط مناسب خودش محقق می‌شود. ما هم بخشی از مردم هستیم و مشکلات را درک می‌کنیم و با گرانی مواجهیم و متوجه این هستیم که مردم از گرانی‌ها ناراحتند ولی باید در شرایط و زمان مناسب مردم را ترغیب به مشارکت در انتخابات کرد.

لقمانی افزود: من بی‌تظاهر می‌گویم خدا شاهد است من گاهی از مواقع گریه می‌کنم برای کسی که چهار فرزند دارد و مستأجر است و با این گرانی‌ها و تورم مواجه است ولی ما با این وضعیت روبرو هستیم و باید تغییری ایجاد کنیم.

وی عنوان کرد: واقعاً گاهی آدم احساس می‌کند دولت مقابل ملت است. شب انتخابات در هر کشوری برای انتخابات یکسری تسهیلات قرار می‌دهند اما در ایران با گرانی مواد شوینده و شکر و سیمان و.. مواجه می‌شویم من احساس می‌کنیم این اتفاقات سهوی نیست برخی هستند که شاید تصمیم‌ساز نباشند ولی تاثیرگذارند تلاش می‌کنند تا جای ممکن مردم در انتخابات شرکت نکنند تا چماقی بر سر دولت آینده باشد.

لقمانی ادامه داد: خداوند مقلب القلوب است ما هم باید هم دعا کنیم و هم دعوت هر دو باهم؛ برای رسیدن به ساحل به آسمان نگاه داشته باش ولی پا رو هم بزن.

وی تأکید کرد: با مرور ویژگی‌های رئیس جمهور از نظر رهبری به گزاره‌هایی مثل مؤمن بودن، متخصص بودن، کارآمدی، امیدوار بودن، دلسوز و مهربان بودن، تلاشگر بودن و مدیر و مدبر بودن برای رِیس جمهور می رسیم.

این استاد حوزه و دانشگاه با نقل خاطره‌ای از قول یکی از دوستان شهید طهرانی مقدم افزود: شهید تهرانی مقدم آیه «کَتَبَ اللَّهُ لَأَغلِبَنَّ أَنا وَرُسُلی» خداوند چنین مقرر داشته که من و رسولانم پیروز می‌شویم را به عنوان آیه ابر قدرتی خدا معرفی می‌کردند. این نگاه امیدوارانه و مقتدرانه است که ما را به توانمندی موشکی می‌رساند. رئیس‌جمهور باید چنین نگاهی داشته باشد اگر ما توانستیم موشک بسازیم نمی‌توانیم مشکل مرغ و تخم مرغ را حل کنیم؟ بایست توکل بر خدا کرد و مردانه و جوانمردانه به میدان آمد و دوستان و اقوام را به مشارکت فرا خواند.

لقمانی خاطر نشان کرد: بعضی نه تنها آگاهی نمی‌دهند بلکه مردم را برای انتخاب گیج می‌کند. باید مخصوصاً در این ساعات پایانی و روز رأی گیری مراقب باشیم گیج نشویم انتخاب هوشمندانه آن است که انسان فراتر از رفاه امروز و زندگی امروز را ببیند و زندگی آخرت را در نظر بگیرد.

وی بیان کرد: متأسفانه فصل انتخابات برای برخی افراد فصل دین تراشی دین خراشی است و حرف‌هایی در مخالفت عفت و حیا و حجاب می‌شنویم. ما برای انتخاب هوشمندانه باید به فرمایش حضرت علی (ع) عمل کنیم که در انتخاب کارگزار به مالک اشتر شرایطی را گوشزد می‌کنند: اول اهل تجربه باشد، دوم اهل حیا باشد و سوم اهل بیوتات صالحه و اصیل باشد ما اگر برای خوشایند دیگران کار کنیم به همین مشکلاتی که امروز مواجهیم دچار خواهیم شد

لقمانی در پایان تصریح کرد: آموزه‌های دینی هم رفاه و هم سعادت را برای مردم می‌خواهد، هم آرامش و هم آمرزش؛ ان شاءالله روز ۲۸ خرداد با وضو و قربت الی الله و اول وقت در انتخابات شرکت کنیم تا هر کار خیری که در ۴ سال آینده اتفاق بیفتد ما هم در آن شریک باشیم.

کد خبر 5236601

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha