به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی تهران، نشست معاونان آموزشی، دانشجویی فرهنگی و درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران با اعضای شورای صنفی دانشجویان دستیاری و Ph.D به منظور بررسی مشکلات دانشجویان دستیاری و Ph.D دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
در این نشست اعضای شورای صنفی دانشجویان دستیاری و Ph.D به بیان دیدگاه ها، چالش ها و مسائلی از قبیل: تبیین شرح وظایف و جایگاه مشخص رزیدنتها، تشریح وظایف رزیدنتها و لزوم استفاده از مشاوران و متخصصان و ارتباط میان رشته ای مربوط به این حوزه برای رفع این مشکل، وضعیت معیشتی پرداختند.
نقص در پرداختها و لزوم انعقاد برخی قراردادها به منظور انجام برخی امور، تعیین تکلیف مسئله افزایش کمک هزینه دانشجویی، اسکان مناسب دانشجویان، امکانات ورزشی و سالن مطالعه و ایجاد سازوکار مناسب برای رفع فاصله بین آموزش و بالین رشته های بالینی غیر پزشکی و اهمیت وجود زیرساخت اجرای آیین نامه اعضای هیئت علمی بالینی غیر پزشکی از دیگر مسائل این نشست بود.
در ادامه دکتر امیرعلی سهراب پور معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران به افزایش حداقل دریافتی و اجرای قانون کار برای این گروه از دانشجویان اشاره کرد و درخصوص رشته های بالینی گفت: دانشگاه در مورد فاصله آموزش از بالین در مورد رشته های بالینی غیرپزشکی و پیگیری آیین نامه و نوآوریهای دانشگاه تصمیماتی گرفته است.
وی افزود: در راستای رفع نواقص موجود و ایده پردازی، نیاز به پیگیری اعضای شورای صنفی و جلسات با افراد مرتبط در این خصوص است و نیاز است که اعضای شورای صنفی با مسئولان این موضوع ارتباط موثر داشته باشند.
سهراب پور پیشنهاد شرکت فعالانه دانشجویان شورای صنفی دستیاری و Ph.D در تدوین شرح وظایف و نیز مدل های مشارکت دانشجویان در نحوه اداره خوابگاهها را ارائه داد.
در ادامه دکتر محمدحسین پورغریب معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره شرایط خوابگاهها و اقدامات انجام شده طی دو سال گذشته و ساخت و بازسازی خوابگاهها گفت: ما همچنان در حال پیگیری، ساماندهی و بازسازی خوابگاههای دانشجویان دکتری هستیم.
دکتر سیدفرشاد علامه معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به ساماندهی کارانه رزیدنتی و پرداخت براساس میزان کاری که هر فرد انجام می دهد به جای پرداخت ثابت به رزیدنتها بر لزوم ایجاد زیر ساخت و رفع نواقص تاکید کرد.
و با اشاره به اهمیت شرح وظایف رزیدنتها و ساعت کاری آنان و همچنین جلسات قبلی با سایر معاونان و مسئولان در این خصوص، تاکید کرد: اگر کاری خارج از زمان و ساختار آموزش توسط دانشجویان انجام شود، هزینه آن باید قابل دریافت باشد و در این راستا مصوباتی در دانشگاه انجام شده است.
دانشجویان همچنین پیشنهادهایی برای رفع مشکلات و مسائل رزیدنت ها ارائه دادند و با اعضای هیئت رئیسه حاضر در جلسه تبادل نظر کردند. در پایان قرار شد این نشستها بصورت دوره ای پیگیری و انجام شود.
نظر شما