محمد نظری درباره بایدها و نبایدها در اجرای برنامههای تلویزیون به ویژه برنامههای زنده به خبرنگار مهر گفت: "به نظرم مدیران باید سیاستهای کلی رسانه را در زمینه اجرا مشخص کنند و بعد مجری باید حد و مرزها را رعایت کند، اما متاسفانه در برخی مواقع شاهد خیلی خودسانسوری از سوی همکارانمان هستیم و این خودسانسوریها منجر به تحت فشار قرار گرفتن مجری میشود و این مجری را آزار میدهد."
وی با مخالفت با اجرای برنامههایی که به اشاعه لمپنیسم میپردازد، افزود: "باید فضا به گونهای باشد که مجری احساس راحتی کند و مطالب را صحیح انتقال دهد. به نظرم اجرای برنامه باید متناسب با فضای برنامه باشد. مسلماً وقتی شما مجری برنامه کودک باشید، نمیتوانید خیلی سنگین صحبت کنید و باید با زبان کودکان صحبت کرد و برعکس وقتی مجری برنامه "به خانه برمیگردیم" هستید باید متناسب با مخاطبان بزرگسال صحبت کنید."
مجری برنامه "به خانه برمیگردیم" درباره اینکه تیزهوشی تهیهکننده در برنامههای زنده تا چه حد در کار مجری موثر است، گفت: "تهیهکنندگان به حدی دغدغه دارند که کمتر به محتوا فکر میکنند و مشاوران برنامه این کار را به عهده دارند، اما چقدر خوب است مجری با تهیهکنندهای کار کند که کارشناس باشد. امیدوارم در سازمان مجریها دستهبندی شوند. مجریهای ورزشی مختص به برنامههای ورزشی باشند یا مجریهای برنامههای خانواده این نوع برنامهها را اجرا کنند."
نظری ارزیابی خود را از اجرای فرزاد حسنی در برنامه "کوله پشتی" اینگونه بیان کرد: "من اجرای حسنی را میپسندم و گفتگویی که با سردار رادان داشت، خوب و راحت بود. از سوی دیگر باید در نظر داشت که نمیتوان آزادانه در برنامه اجرا داشت، مسلماً حسنی با هماهنگی برنامه را اجرا کرد، چرا که مجری سر خود نمیتواند پا را فراتر از حدود بگذارد."
نظر شما