سرهنگ حسین کاشی در گفتگو با خبرنگار مهر در آمل اظهار داشت: طرح فوق به منظور ارتقای امنیت سلامت، اخلاق و بهداشت جامعه که همواره یکی از دغدغه های مهم خانواده هاست به اجرا درآمد.
وی افزود: در اجرای این طرح بیش از 698 عدد قلیان و ادوات جانبی آن از قهوه خانه ها، سفره خانه های سنتی، اغذیه فروشان و واحدهای پذیرایی جمع آوری و 9 واحد نیز به طور کامل پلمپ شد.
سرهنگ کاشی با بیان این که اجرای این طرح به صورت مستمر ادامه خواهد داشت تصریح کرد: در صورت مشاهده عرضه قلیان در واحدهای پذیرایی و صنوف مرتبط، واحد صنفی پلمپ و پلاکارد تعطیلی بر سر در آن نصب می شود.
مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان آمل نیز در این خصوص یادآور شد: عرضه قلیان در اماکن عمومی و پذیرایی ممنوع است و به هیچ وجه مجوزی به نام عرضه قلیان وجود ندارد و واحدهای پذیرایی بدون مجوز و ضوابط بهداشتی اقدام به عرضه قلیان می کنند.
جهانبخش علیپور خاطرنشان کرد: مصرف هر بار قلیان با استفاده از 400 نخ سیگار برابری می کند و خطرات بیشتری از سوی قلیان جامعه به خصوص جوانان را تهدید می کند.
دبیر جامعه واحدهای پذیرائی بین راهی کشور با اشاره به این که مضرات دود قلیان به مراتب بیشتر از دود سیگار است، عنوان کرد: هم اکنون در بسیاری از واحدهای پذیرایی، ساخت آلاچیق تنها برای عرضه قلیان و درآمد زایی از این طریق صورت می گیرد و قلیان به درخواست مشتریان به آنها عرضه می شود.
غلامعلی صادقی لاریجانی با تاکید بر این که به هیچ عنوان مجوزی برای عرضه قلیان به افراد واحدهای پذیرایی صادر نمی شود، اعلام کرد: مجوز و اخذ پروانه های کسب فقط برای عرضه خدمات در رستوران، قهوه خانه ها و سفره خانه های سنتی صادر می شود که برخی افراد بدون رعایت این ضوابط به منظور درآمد زایی بیشتر اقدام به عرضه قلیان می کنند.
نظر شما