حجت الاسلام عباسعلی گرزین در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارکرد: مراسم اختتامیه طرح رویداد ملی طواف با محوریت فراخوان طرح های کاهش آسیب های اجتماعی روز یک شنبه (۶ تیرماه) به مناسبت هفته تبلیغ و با همکاری اداره کل اجتماعی استانداری گلستان در سالن همایش استانداری برگزار خواهد شد.
وی تصریح کرد: فراخوان رویداد ملی طرح طواف همراه با ارائه طرح کاهش آسیبهای اجتماعی، پایش طرحها و اقدامات فرهنگی با استفاده از ظرفیت نخبگان و کنشگران فرهنگی و اجتماعی از دی ماه ۱۳۹۹ در گلستان آغاز شد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان در ادامه با اشاره به اینکه این رویداد ملی در پنج محور خانواده، مفاسد اخلاقی و اجتماعی، اعتیاد، بیکاری و حاشیه نشینی برگزار شده است، افزود: این رویداد به منظور احصاء و دریافت طرحهای پیشنهادی در حوزه آسیبهای اجتماعی اجرایی شده است.
وی با بیان این جمله که اقتدار حقیقی یک ملت در گرو علم است، اظهارکرد: در کلام حضرت آقا، گفتمان علمی، باید گفتمان مسلط و غالب جامعه باشد.
گرزین گفت: بی شک حضور مؤثر و جهادی کنشگران اجتماعی به عنوان پشتیبانی توأم با نگاه نقادانه و تحلیلی، می تواند زمینه کاهش آسیب های اجتماعی در جامعه را فراهم کند.
وی اضافه کرد: تلاش در این رویداد ملی، با محوریت حمایت و هدایت طرح های عملیاتی جهت کاهش آسیب های اجتماعی و ناهنجاری های محیطی، نمادی از حضور جهادی موثر و هدفمند است.
رئیس رویداد ملی طواف گلستان بیان کرد: ۲۲۶ طرح به دبیرخانه رویداد ملی طواف گلستان رسیده که از این تعداد، ۷۷ طرح در حوزه خانواده، ۷۵ طرح در حوزه مفاسد اخلاقی، ۳۰ طرح در حوزه اعتیاد، ۱۷ طرح در حوزه بیکاری و ۲۷ طرح در حوزه حاشیه نشینی بوده است.
وی ابراز امیدواری کرد: امیدواریم در سال تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها براساس منویات امامین انقلاب اسلامی بتوانیم با تجارب، تخصص و توانمندی های کنشگران اجتماعی و ظرفیت موجود نخبگانی، در مسیر تحقق گفتمان گام دوم انقلاب اسلامی قدم های موثر تری برداریم و با بهره گیری از شبکه نخبگانی و انقلابی، شاهد رشد و تعالی جامعه اسلامی در عرصه های مختلف در مسیر تمدن سازی نوین اسلامی باشیم.
مدیر کل تبلیغات اسلامی گلستان گفت: انتظار دارم طرح های کاربردی و عملیاتی تر با حمایت استانداری گلستان به کارگروه اجتماعی کشور، دستگاهها و نهادهای مرتبط برای اجرا در سطح ملی و استانی، ارجاع داده شود تا مورد بهرهبرداری قرار گیرد.
نظر شما