به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عباس عبداللهی ظهر یکشنبه در آیین اختتامیه طرح ملی طواف اظهارکرد: آسیب های اجتماعی از جمله موضوعاتی است که مسئولان در مورد آن واکنش نشان داده و رهبری فرمودند کشوری که غایت آن رسیدن به تمدن اسلامی است این وضعیت فرهنگی و اجتماعی برای آن نگران کننده است.
وی افزود: لذا این مسأله از اولویت های حساس کشور بوده که باید اقدامات فوری و عاجل در این مسیر انجام تا راه فراگیرشدن به آسیبهای اجتماعی بسته شود.
مشاور اجتماعی معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی ادامه داد: سازمان تبلیغات اسلامی بعد از معماری بیانیه گام دوم، راهبرد و سیاست های کلان در این خصوص نظر گرفته است که تمام برنامههای عملیاتی ذیل این راهبرد برنامه ریزی می شود.
عبداللهی بیان کرد: اجتماعی کردن و مردمی سازی تبلیغ ازجمله نگاههای سازمان تبلیغات است.
وی توضیح داد: سال ها از نگاه فردگرایانه به دین و تبلیغ آسیب دیده ایم و تبلیغ مشابه حل یک مساله اجتماعی بوده و مبلغ، هیئتی، مسجدی و فرهنگی باید اینگونه به تبلیغ نگاه کند.
مشاور اجتماعی معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی در خصوص مردمی سازی تبلیغ هم گفت: روح بیانیه گام دوم امید به مردم برای میدان داری مردم در عرصه تحولات کشور با محوریت جوانان است.
عبداللهی بیان کرد: جوانان قشر پرتوان کشور هستند که بارهای سنگینی را در طول انقلاب به دوش کشیده اند.
وی اضافه کرد: متولی و متصدی مردم هستند و نهادهای حاکمیتی باید بسترساز ورود مردم به عرصه های مختلف کشور باشند.
مشاور اجتماعی معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی گفت: سازمان باید تمهیداتی را برای به میدان آمدن مردم فراهم کند تا آنها در موضوعات مختلف نقش آفرینی کنند.
عبداللهی با انتقاد از نقش کم رنگ دولت در آسیب های اجتماعی اظهارکرد: در شورای اجتماعی کشور ۲۳ محله برای مبارزه با آسیب های اجتماعی انتخاب شده که رقم ناچیزی است.
وی همچنین با اشاره به طرح ملی طواف ادامه داد: رویداد ملی طواف ایده ای بود که در ستاد طراحی و اقدام فرهنگی ایجاد شد تا ایده های برتر را پایش کنیم و با یک نگاه جامع بتوانیم با ظرفیت سازمان تبلیغات آنها را هدایت و نظارت کنیم.
مشاور اجتماعی معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی بیان کرد: علاوه بر آن طرحها که قالب ملیشدن دارند از سطح استانها به طرح ملی تغییر کنند و در استان ها هم این ایده ها تکثیر شود.
نظر شما