به گزارش خبرگزاری مهر، ذبیح الله سیروسی با اشاره به اینکه طرح مدیریت آفات از سال ۱۳۷۹ آغاز و در پنج سال اخیر با تعامل شهرداری به اجرا در آمده است، تصریح کرد: پایش و مبارزه با مگس میوه مدیترانه ای در دو مرحله برای باغهای این قسمت از شهر شیراز به اجرا در میآید.
به گفته وی؛ رصد و مبارزه با آفت در باغهای میوههای زودرس مانند هلو، زردآلو و شلیل از اواخر اردیبهشت ماه آغاز و برای باغهای انار و خرمالو از اواخر شهریور ماه پیگیری میشود که تأمین مالی و ادوات مورد نیاز طرح بر عهده شهرداری شیراز و نظارت بر اجرا توسط جهاد کشاورزی انجام میشود.
سیروسی اظهار کرد: عملیات فنی مورد نظر برای رصد و مبارزه با آفت مگس میوه مدیترانه ای شامل نصب بیش از ۱۴ هزار تله فرمون جنسی و کاملاً غیر شیمیایی در سطح باغها است که کار اجرایی توسط کلینیک گیاه پزشکی طرف قرارداد انجام میشود.
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه حفظ و صیانت از باغهای قصرالدشت به دلیل موقعیت قرار گیری در قلب شهر شیراز از اهمیت ویژه ای برخوردار است، ابراز کرد: کنترل آفات، پایداری تولید و جلوگیری از غیر اقتصادی شدن آن در باغهای این قسمت از شهر شیراز برای مجموعه مدیریت شهری شیراز بسیار حائز اهمیت است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شیراز با اذعان به اینکه باغهای قصرالدشت دارای سبقه تاریخی و شهرت جهانی است، افزود: اگر ما نتوانیم باغهای شهر شیراز را حفظ کنیم در برابر آیندگان مسئول خواهیم بود و باید پاسخگو باشیم؛ از طرفی به دلیل ارزش افزوده بالای اراضی چشم طمع عدهای به دنبال غیر اقتصادی شدن باغداری در این مناطق است.
نظر شما