سرهنگ فرهاد حیدر معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور ناجا در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص علت عدم موفقیت در فرهنگسازی ترافیک گفت: با توجه به اینکه مسئله ترافیک یکی از موضوعات مهم در زندگی اجتماعی به حساب می آید و همه افراد جامعه در هر شرایطی با این مسئله در ارتباط هستند لذا ضرورت انجام کارهای فرهنگی در این موضوع اجتناب ناپذیر است.
وی افزود: در بحث ترافیک کارهای آموزشی متعددی انجام می گیرد و سازمانهای مرتبط، فراخور نوع کارشان اقدامات بسیاری در جهت فرهنگسازی انجام داده اند ولی با توجه به اینکه کارهای فرهنگی بصورت پراکنده انجام می گیرد و انسجامی میان سازمانها وجود ندارد مردم اطلاعات را پراکنده دریافت می کنند فلذا توفیق زیادی در فرهنگسازی ایجاد نمی شود.
سرهنگ حیدر با اشاره به اینکه برخی از مردم مجبور به انجام تخلف می شوند گفت: عدم ایجاد بستر مناسب در اجرای مقررات از دیگر عواملی است که مانع اجرای صحیح قوانین توسط مردم می شود.
وی خاطر نشان کرد: زمانی که فردی برای انجام کارهای ضروری خود وارد خیابانی بدون پارکینگ شود و در حاشیه آن خیابان تابلوی پارک ممنوع مشاهده نماید بی شک برای انجام کار خود ناچار می شود تخلف کند و با علم به آن تخلف، جریمه را بپردازد.
سرهنگ حیدر اضافه کرد: عدم انسجام در آموزش مردم از یکطرف و وجود بستر نامناسب از سوی دیگر کار فرهنگسازی را با مشکل روبرو می کند.
وی افزود : با توجه به وجود این گونه مشکلات ، ما نیز بیشتر به تخلفاتی متمرکز می شویم که مستقیما به خود رانندگان بر نمی گردد و اثر آن تا حدودی متوجه دیگران نیز می شود.
معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور ناجا تاکید کرد: بیشترین توجه ما به تخلفات حادثه ساز از جمله سرعت و سبقت غیر مجاز است و مردم را مقید می کنیم که حداقل به اینجور مسایل بیشتر توجه کنند.
نظر شما