به گزارش خبرنگار مهر، علی خلیلی ظهر سه شنبه در نشست خبری با خبرنگاران گفت: اگر بخواهیم به مهمترین موانع پیش روی ازدواج جوانان اشاره کنیم، اشتغال و مسکن، دو مشکل مهم بر سر راه ازدواج جوانان است.
وی با بیان اینکه باید مشکلات بر سر راه جوانان باید برداشته شود، اظهار کرد: همه دستگاههای متولی باید در یک راستا حرکت کنند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان با بیان اینکه هر دستگاهی در این زمینه جداگانه عمل کند نتیجهای حاصل نمیشود، گفت: باید برای افزایش ازدواج حمایت دستگاههای اجرایی افزایش یابد.
خلیلی از برگزاری ۱۶۶ کارگاه آموزشی ازدواج در زنجان خبر داد و تاکید کرد: خدمات لازم به جوانان در این زمینه از سوی ۹ مرکز مشاوره انجام میشود.
وی با بیان اینکه زنجان یکی از استانهایی است که توانسته است از ظرفیت خیرین در امر تسهیل کردن زمینه ازدواج جوانان به خوبی استفاده کند، ابراز کرد: خیرین استان نیز در این زمینه جوانان را در امر ازدواج همراهی میکنند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان تصریح کرد: متوسط سن ازدواج در سال گذشته در استان زنجان برای آقایان ۲۷.۳ درصد و برای خانمها نیز ۲۲.۵ درصد بوده است.
خلیلی با بیان اینکه در سال گذشته هشت هزار و ۲۲۷ واقعه ازدواج در استان زنجان رخ داده است، یاد آور شد: این میزان نسبت به سال ۹۸ با رشد ۲.۳۱ درصدی همراه بوده است.
وی گفت: کاهش آمار ازدواج در جامعه دلایل مختلفی دارد و مهمترین کاری که میتوان در این زمینه انجام داد، فرهنگسازی برای ترغیب و تشویق جوانان به امر ازدواج است و فرهنگ سازی در افزایش ازدواج بسیار موثر است.
مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان تصریح کرد: به تاخیر افتادن ازدواج جوانان باعث به وجود آمدن آسیبهای اجتماعی زیادی میشود.
نظر شما